Κατέθεσε επίσημα το συνδυασμό του ο Γιώργος Παπανικολάου
06-05-2019, 19:30

Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου μπαίνει ο εν ενεργεία Δήμαρχος Γλυφάδας - και υποψήφιος εκ νέου για τη Δημαρχία - Γιώργος Παπανικολάου και η παράταξή του «Η Γλυφάδα μας», καθώς κατατέθηκε ο συνδυασμός του στο Πρωτοδικείο και έτσι, ανακοινώθηκε και επίσημα, πλέον, η υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία της πόλης.

Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Παπανικολάου, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στο facebook: «Επίσημα, πλέον, μετά και την κατάθεση του συνδυασμού μας στο Πρωτοδικείο, μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών! Με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας εντολή, στις 26 Μαΐου, η ζωή μας στη Γλυφάδα θα συνεχίσει να αλλάζει με έργα: Με μια μεγάλη, συλλογική προσπάθεια, με μια ομάδα σπουδαία, ενωμένη και στελεχωμένη με πανάξιους και ικανούς ανθρώπους. Μπορείτε να δείτε όλη την ομάδα μας στο: http://www.glyfada2019.gr/ypopsifioi/

Ζητούμε την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε ξανά, όπως πριν από πέντε χρόνια, ότι την εμπιστοσύνη αυτή δε θα την προδώσουμε ποτέ».