Ο Δήμος Γλυφάδας ανακαίνισε ριζικά το πάρκο της Ευρυάλης
06-05-2019, 16:00

Ένα ακόμη πάρκο ανακαίνισε ριζικά ο Δήμος Γλυφάδας, αυτήν τη φορά στην περιοχή της Ευρυάλης, κάνοντας, έτσι, άλλη μία γειτονιά να αλλάξει εντελώς όψη.

Το πάρκο, το οποίο θα μπορούν να χαίρονται μικροί και μεγάλοι από αυτήν την Παρασκευή, 10 Μαΐου, αναβαθμίστηκε ολοκληρωτικά, με νέες υποδομές, ενώ, πλέον και το κυλικείο που βρίσκεται εκεί έχει μισθωθεί μετά από διαγωνισμό.

Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου: «Η ζωή μας αλλάζει με έργα στη Γλυφάδα - και συνεχίζει να αλλάζει!

Το πάρκο της Ευρυάλης είναι μια ακόμα υπέροχη γωνιά της πόλης μας, που είχε παρουσιάσει πολλά και σημαντικά προβλήματα, τα οποία έκαναν αναγκαία τη ριζική αναβάθμιση και ανακαίνισή του.

Αυτό και πράξαμε: Με νέες υποδομές, νέα δάπεδα με κυβόλιθους, καινούργιο φυσικό χλοοτάπητα, καινούργια συστήματα ποτίσματος, φωτισμό και καθιστικά και στο κέντρο του μια μικρή όαση δροσιάς με ένα καινούργιο σιντριβάνι, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα η λιμνούλα γέμιζε λάσπη και μικρόβια - το πάρκο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους!

Μια δημοτική υποδομή, που κατασκευάστηκε το 2012 με δωρεά της οικογένειας Ιωάννη Μαρτίνου, επί δημαρχίας του προκατόχου μου Κώστα Κόκκορη, ανοίγει και πάλι τις πύλες της, πλήρως λειτουργική και αναβαθμισμένη.

Πλέον και το κυλικείο έχει μισθωθεί μετά από διαγωνισμό, οι τελευταίες παρεμβάσεις ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες και όλοι θα μπορούμε να χαιρόμαστε το πάρκο της Ευρυάλης από την επόμενη Παρασκευή, 10 Μαΐου και κάθε μέρα φυσικά!

Συνεχίζουμε».