Δύο μεγάλες συναυλίες έρχονται απόψε και αύριο στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018
14-09-2018

Δύο μεγάλες συναυλίες θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει απόψε και αύριο το κοινό που θα παρευρεθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 στην 3η μαρίνα της πόλης.

Συγκεκριμένα, απόψε θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με θέμα: «Ο 20ός αιώνας τραγουδάει», με τους: Γιώργο Σαλαμπάση, Κωνσταντίνα, Γιώργο Ζαμπέτα, Μαρία Κοτσίρη και Θεανώ. Οι γνωστοί ερμηνευτές του λαϊκού και του ρεμπέτικου τραγουδιού θα ταξιδέψουν το κοινό σε ένα μαγικό, μουσικό, ταξίδι με πολλές παλιές και νέες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Αύριο, στον ίδιο χώρο, η αξεπέραστη και διαχρονική Κατερίνα Στανίση, μία από τις αυθεντικότερες λαϊκές τραγουδίστριες της Ελλάδας, θα ερμηνεύσει με το δικό της, μοναδικό, τρόπο αγαπημένα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί από όλους.

Υπενθυμίζεται πως το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 συνεχίζεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ, αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο www.glyfada.gr/festival και στο http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/ksekina-apopse-to-b-meros-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1427.