Μπάμπης Τσέρτος και Νάντια Καραγιάννη τραγουδούν απόψε στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας
23-09-2018, 7:10

Με τη συναυλία των Μπάμπη Τσέρτου και Νάντιας Καραγιάννη συνεχίζεται απόψε το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018.

Πιστοί πάντα στο καλό ελληνικό τραγούδι, οι δύο καλλιτέχνες με την αξιόλογη πορεία τους, έρχονται να παρουσιάσουν ένα κεφάτο πρόγραμμα με επιλεγμένα λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

Σημειώνεται πως αύριο, 24 Σεπτεμβρίου, θα προβληθεί η δραματική, κινηματογραφική, ταινία: «Η Ρόζα της Σμύρνης» του Γιώργου Κορδέλλα, με τους: Τάσο Νούσια, Ευγενία Δημητροπούλου, Λήδα Πρωτοψάλτη και Γιούλικα Σκαφίδα, η οποία και απέσπασε το Βραβείο Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου Καλύτερης Ενδυματολογίας. Την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, ο δημοφιλής και καταξιωμένος συνθέτης, Γιώργος Κατσαρός και οι εξαιρετικές ερμηνεύτριες, Λένα Αλκαίου και Τάνια Τρύπη, θα συντροφεύσουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο με μοναδικά λαϊκά και κλασικά ελληνικά τραγούδια.

Υπενθυμίζεται πως η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018, το οποίο συνεχίζεται έως και το τέλος Σεπτεμβρίου, είναι στις 8:30 μ.μ. και πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ στις ιστοσελίδες: http://www.glyfada.gr/festival/ και http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/ksekina-apopse-to-b-meros-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1427.