Πρώτοι σε τουρνουά υδατοσφαίρισης οι μικροί του ΑΝΟΓ

10-07-2018 11:09:58

Την 1η θέση στο «Golden League» του τουρνουά «Habawaba Greece 2018» κατέλαβε η U9 ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας «Warriors Irepair», υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας, κας Μαρίας Διακοπούλου.

Συγκεκριμένα, από τις 5 έως και τις 8 Ιουλίου, στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του ΑΝΟ Γλυφάδας διεξήχθη το 3ο Festival υδατοσφαίρισης «HaBaWaBa Greece 2018».

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του HaBaWaBa Greece το 2016 και 2017, η Delta I.S.O., σε συνεργασία με τη «Water Polo Development» μεγάλωσε το εύρος των συμμετοχών, καθώς και τα εργαστήρια δημιουργικότητας.

Το «HaBaWaBa Greece» περιέχει δύο ηλικιακές κατηγορίες αθλητών (κάτω των 9 και κάτω των 11 ετών). Αυτό σημαίνει ότι αθλητές και αθλήτριες έως 9 και ως 11 ετών είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Την ευθύνη της διοργάνωσης για το HaBaWaBa Greece είχε η» Delta I.S.O. Αθλητική Οργανωτική», μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε αθλητικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας πολλές διοργανώσεις της «FINA» και της «LEN» στο ενεργητικό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Format HaBaWaBa Greece» υποστηρίζουν οβ Δήμος Γλυφάδας, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).