Προκρίθηκαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα οι αθλητές του ΑΝΟ Γλυφάδας

10-07-2018 17:32:27

To xάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του ΑΝΟ Γλυφάδας, Νάσια Κοκκινάκη, στο πολύ απαιτητικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών «Optimist», που διεξήχθη στη Λέσβο, ενώ μαζί της προκρίθηκαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα άλλοι δύο αθλητές του ΑΝΟ Γλυφάδας και συγκεκριμένα η Εβελίνα Καραγεώργου και ο Θάνος Κυφίδης .

Οι συμμετοχές άγγιξαν τα 300 σκάφη με τους ιστιοπλόους να παλεύουν για τα έξι μετάλλια( τρία αγοριών και τρία κοριτσιών) και τα 12 εισητήρια (8 αγόρια- 4 κορίτσια) στην εθνική ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Η Νάσια Κοκκινάκη με τη σταθερή απόδοση που είχε όλες τις ημέρες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, ενώ, παράλληλα, οι Εβελίνα Καραγεώργου και Θάνος Κυφίδης κατέλαβαν την 4η θέση στα κορίτσια και την 8η θέση στα αγόρια, αντίστοιχα, υπό την καθοδήγηση των προπονητών της γλυφαδιώτικης ομάδας, Νικήτα κεχαγιόγλου και Χρήστου Χιονά.

Πολυ καλή εμφάνιση πραγματοποιήσαν και οι υπόλοιποι αθλητές του ΑΝΟ Γλυφάδας, αφού προκρίθηκαν στο χρυσό στόλο και πλασαρίστηκαν αρκετα ψηλά στη γενική κατάταξη.

Αναλυτικά:

Κοριτσια 98 συμμετοχές

3η Νάσια Κοκκινάκη
4η Εβελίνα Καραγεώργου
21η Μικαέλα Παναγοπούλου

Αγορια 195 συμμετοχές

8ος Θάνος Κυφίδης
10ος Κωσταντίνος Πορτοσάλτε
15ος Μάριος Σταθάς
20ος Φινέας Ζαννάρας
22ος Αλέξανδρος Κυφίδης
31ος Λαζαρος Κεχαγιόγλου
46ος Κοκκινάκης Αλέξανδρος
69ος Λόης Φίλιππος

78ος Παπάζης Γιάννης