Απόψε η μεγάλη συναυλία στο «Μάκης Λιούγκας»

30-10-2017 00:28:13

Ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας «Μαζί για τη Ζωή», ο οποίος βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και της πρόληψης των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, η «Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία», ο Δήμος Γλυφάδας και το ΚΑΠΠΑ απευθύνουν πρόσκληση στο κοινό για τη μουσική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν απόψε, Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας, «Μάκης Λιούγκας».

Η συναυλία αυτή έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει δημότες και ιδιωτικούς φορείς, ώστε η πόλη της Γλυφάδας να αποκτήσει δικό της Υπερηχογράφο Μαστού.

Πριν την έναρξη της μεγάλης γιορτής, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» θα φωταγωγηθεί ροζ κατά τα παγκόσμια πρότυπα από το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα. Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

#sinavlia_zois

Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν το παρών στη συναυλία είναι οι εξής: Ζαφείρης Μελάς, Γεωργία Ράππου, Σαράντης Σαλέας, Βασίλης Τερλέγκας, Κατερίνα Στανίση, Τάσος Μπουγάς, Γωγώ Ρωμαίου, Στάθης Αγγελόπουλος, Σοφία Βόσσου, Γιάννης Βασιλείου, Πόπη Μαλλιωτάκη, Σάσα Μπάστα, Ματθαίος Γιαννούλης, Λευτέρης Βαζαίος, Μαρία Εγγλέζου, Τζωρτζίνα Νικάκη, Ηλίας Παλιουδάκης, Γωγώ Βαγενά, Θάνος Τζάνης, Βάσια Θεοδοσίου, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Μαρία Καρλάκη, Γιώργος Λιβάνης, Παναγιώτης Κατσιγιάννης, Κατερίνα Νάκα, Άκης Δείξιμος, Κιάνα, Ηλίας Γκρέκος, Αλέξης Πρεβενάς, Γιώργος Λιάτης, Μιχάλης Μαραγκάκης, Ρεστέλιο Ράπερ, Κυριαζής Παπαλούδης, Δημήτρης Σίμπερο, Τάσος Κατωπόδης, Γιάννης Καψάλης, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. «GuestStar» θα είναι η Γωγώ Τσαμπά, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει και η Ομαδική Έκθεση Εικαστικών «Venus», υπό την επιμέλεια της Μαρίνας Κόντη. Μεγάλοι χορηγοί της συναυλίας είναι η Pharmexκαι η SuperBreakfast, ενώ χορηγοί οι Coca Cola 3E, Promostich Fable, Amarildo, Oriflame Γιώτα Παντελιάδου Ανεξάρτητος Συνεργάτης, Curves, ΙΕΚ Άλφα και Mediterranean College.