Το πάρτυ της Ντόρας Μπακογιάννη στη Γλυφάδα

24-05-2018 13:41:14

Ένα μεγάλο πάρτυ πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στην οικία της Ντόρας Μπακογιάννη, στη Γλυφάδα, οικία όπου παλαιότερα διέμεναν οι γονείς της, Κωνσταντίνος και Μαρίκα Μητσοτάκη, αποκαλύπτει με ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Η Καθημερινή».

Συγκεκριμένα, στο κείμενο της εφημερίδας αναφέρονται τα εξής: «Δεν τολμώ να φανταστώ τι έχουν ακούσει οι τοίχοι της οικίας της Ντόρας Μπακογιάννη στη Γλυφάδα. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τα πατώματα και δη αυτά του περίφημου κήπου όπου έχουν γίνει ουκ ολίγα γλέντια και τραπέζια. Ένα από αυτά πληροφορούμαι ότι έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Επίτιμοι προσκεκλημένοι της Ντόρας ήταν τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, που βρίσκονταν στην Αθήνα μαζί με τον πρόεδρο της Συνέλευσης, Μισέλ Νικολετί, δηλαδή περίπου 40 άτομα. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί εκεί.

Στη σύναξη της Ντόρας έδωσαν ακόμη το παρών όχι μόνον ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Βαγγέλης Βενιζέλος, που ούτως ή άλλως τα λένε συχνά στο Στρασβούργο, αλλά και οι Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά του Θοδωρή Δρίτσα, ο Νίκος Βούτσης, οι Ανέτα Καββαδία, Σία Αναγνωστοπούλου και Νίνα Κασιμάτη, η Λιάνα Κανέλλη, ο Γιώργος Μαυρωτάς και ο Δημήτρης Κομμένος. Μη με ρωτάτε ποιος καθόταν με ποιον, αφού η διάταξη ήταν μάλλον χαλαρή και όλοι μιλούσαν με όλους. Κάποιοι χόρεψαν και με κάποιους και μάλιστα τανγκό. Δε θα υπεισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι να λάβω στα χέρια μου τα σχετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα που πληροφορούμαι ότι υπάρχουν.

Μου λένε ότι η πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Αν Μπρασέρ, ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από την έκπληξη που της έκαναν με τούρτα γενεθλίων. Όσο για τους υπόλοιπους ξένους προσκεκλημένους, αυτοί μάλλον συνέρχονται από τους μουσακάδες και τις κρητικές πίτες που κατανάλωσαν συνοδεία αρκετών λίτρων τσικουδιάς. Πληροφορούμαι, μάλιστα, ότι χρέη dj έκανε η αδελφή της Λιάνας Κανέλλη. To πρόγραμμα είχε μουσικές του κόσμου ακόμα και φάντος από σεβασμό στους καλεσμένους. Και αυτοί το τίμησαν δεόντως, καθώς μαθαίνω ότι το πάρτυ έληξε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα. Θύματα δεν υπήρξαν, ούτε τραυματίες Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι χαίρουν άκρας υγείας με εξαίρεση το «hangover»».