Ντάνος: Ψέμματα έγραψαν για τον καυγά στη Γλυφάδα

10-04-2018 09:51:52

Ο Ντάνος είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο, αλλά τελευταία πήραν διάσταση κάποια περιστατικά που είχαν στη συνέχεια μεγάλη αναπαραγωγή και παρουσίαζαν ένα άλλο, όχι και τόσο ευγενικό προφίλ του Γιώργου Αγγελόπουλου. Το ένα αφορούσε έναν υποτιθέμενο τσακωμό του με παπαράτσι στη Γλυφάδα. Το άλλο είχε να κάνει με το γεγονός πως στην πρεμιέρα της παράστασης Cabaret στο Παλλάς έφυγε στο διάλειμμα, με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί, με τα δημοσιεύματα να θέλουν θυμωμένο με αυτό τον Τάκη Ζαχαράτο (που συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση με την Τάμτα). Ο Γιώργος μιλώντας στο People παίρνει θέση και για τα δύο.

Αληθεύει ότι αρπάχτηκες με έναν παπαράτσι;

Η αλήθεια είναι πως με ένα φίλο μου γιατρό κάναμε πράξη την κλωνοποίηση. Βγάλαμε δεύτερο Ντάνο! Ο ένας ήταν στα Μετέωρα και έκανε γυρίσματα και ο άλλος μάλωνε στη Γλυφάδα.

Θεωρείς ότι κάποιοι θέλουν να βγάλουν ένα κακό προφίλ για εσένα;

Δεν ξέρω, αλλά δεν είναι ωραίο το ψέμα. Γράφτηκαν τόσες λεπτομέρειες για το περιστατικό, που είναι λυπηρό για τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Είναι και κρίμα για τους φωτογράφους, τους προσβάλλει, γιατί όσο είμαι σε αυτό το χώρο ποτέ δεν με έχουν προσεγγίσει με τέτοιο τρόπο, ούτε έχουμε λογοφέρει. Άλλωστε δεν έχουμε λόγο γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ συνεργάσιμος, όπως και εκείνοι είναι διακριτικοί απέναντί μου.

Μια που λύνουμε όλες τις παρεξηγήσεις, με τον Τάκη Ζαχαράτο και το Cabaret τι έγινε;

Ο Τάκης ήταν πολύ θυμωμένος με εμένα, όπως γράφτηκε, γιατί στην επίσημη πρεμιέρα έφυγα στη μέση της παράστασης, αλλά βλέπεις πως ο χρόνος ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Νομίζω πως στον καθένα μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο και να πρέπει να αφήσει μια παράσταση στη μέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβεται το χώρο ή την πρόσκληση που είχε. Μου δόθηκε όμως η ευκαιρία και είδα όλη την παράσταση, με τη φίλη μου Τάμτα και τον Τάκη Ζαχαράτο, τον οποίο γνώρισα και φάνηκε πόσο ακομπλεξάριστος είναι, όταν κάναμε αυτό το ωραίο σκετσάκι, που ήταν εντελώς αυθόρμητο. Με το που μπήκα στο καμαρίνι τού γεννήθηκε η ιδέα κατευθείαν ‒ και μετά το βιντεοσκόπησε μια συνεργάτιδά του. Έτσι, δώσαμε μια ωραία απάντηση για την «αγενή» αποχώρησή μου από την πρεμιέρα. Ουδέποτε υπήρξα αγενής και ο Τάκης ουδέποτε προσβεβλημένος. Όσο για το τι συνέβη, δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν. Χρειάστηκε να φύγω. Και γούσταρα και ξαναπήγα γιατί κι εμένα δεν μου άρεσε που έφυγα. Δεν ντύνομαι να πάω να δω έναν άνθρωπο που με καλεί και φεύγω και δεν τρέχει και τίποτα.