Γεύσεις της Κρήτης και της Σκιάθου στο Ark

26-02-2018 21:10:45

Το εστιατόριο «Ark» και το Aθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα συνεχίζει δυναμικά με το εστιατόριο «Elia’s Restaurant» από τη Σκιάθο, την Πέμπτη, 1 Μαρτίου, στις 20:30, στο βραβευμένο εστιατόριο «Ark», στη Γλυφάδα.

Το «Symposio at Ark» μετά την επιτυχημένη εκκίνησή του στις 22 Φεβρουαρίου συνεχίζει δυναμικά τις γαστρονομικές του βραδιές με το εστιατόριο «Elia’s Resturant», το καλύτερο εστιατόριο της Σκιάθου. Ο βραβευμένος σεφ, Νικόλας Σταυρακάκης, θα παρουσιάσει στο κοινό τις τολμηρές του δημιουργίες, που συνδυάζουν τις γεύσεις της Κρήτης με τις γεύσεις της Σκιάθου, σε μια αισθαντική και βαθιά νόστιμη κουζίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2108948882 και να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.ark-glyfada.gr, ενώ μπορούν να κλείσουν τραπέζι online στην ιστοσελίδα www.symposioatark.gr και να απολαύσουν το εμβληματικό μενού από το «Elia’s Restaurant», να γνωρίσουν από κοντά το σεφ και να μάθουν τα πάντα για την κουζίνα του.