Επιχειρηματικό άνοιγμα της Υβόννης Μπόσνιακ στη Γλυφάδα

02-02-2018 10:18:18

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε επαγγελματικό βήμα και, έτσι, ο δημοφιλής τραγουδιστής δε θα μπορούσε να λείπει από μία ιδιαίτερη στιγμή της αγαπημένης του.

Πριν από λίγες ημέρες, ηΥβόννη παρουσίασε την καινούργια συλλογή της για το καλοκαίρι του 2018, στο πλαίσιο του «Athens Fashion Trade Show», στο «Metropolitan Expo», όπου το παρών έδωσαν αγαπημένοι φίλοι της, όπως η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ο Αντώνης ήταν στο πλευρό της.

Με μία σειρά προτάσεων και σχεδίων που διατηρούν το ύφος και τις γραμμές που τη χαρακτηρίζουν, η Υβόννη παρουσίασε μία κολεξιόν με πολλά maxi φορέματα, beachwear, αλλά και νυφικά. Η χρωματική παλέτα είναι σε παστέλ αποχρώσεις (μέντα, λεβάντα, γαλάζιο, ροζ, εκρού) και δύο έντονα χρώματα (μπλε και μωβ), ενώ υπάρχει και ένα ιδιαίτερο εμπριμέ αποκλειστικό ύφασμα που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού. Τα ρούχα «Yvonne Bosnjak» διατίθενται διαδικτυακά και σε 50 καταστήματα ανά την Ελλάδα, ενώ σε λίγες ημέρες θα ανοίξει η πρώτη της Boutique, στη Γλυφάδα.