«Ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα»

13-09-2017 12:06:41

Με σύνθημα «Ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα», η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά, τo Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. πρόγραμμα εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, που θα διανεμηθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών δήμων και ιδρυμάτων, καθώς και σε παιδιά της ένωσης “Μαζί για το Παιδί”.

Στη Γλυφάδα, η δράση θα πραγματοποιηθεί μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν στη δράση του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου θα δοθούν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων Γλυφάδας και Περάματος.

Όπως γράφει ο ΣΚΑΪ στη σχετική ανακοίνωση, "Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους και να προσφέρετε και εσείς ότι χρειάζεται ένας μαθητής στη νέα σχολική χρονιά: τσάντες, κασετίνες, στυλό, μολύβια, χαρτικά, τετράδια, γόμες, μαρκαδόρους, χάρακες, μπογιές , καινούργια ή μεταχειρισμένα (σε καλή κατάσταση)".

Σε κάθε μια από τις εκδηλώσεις θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happenings για τα παιδιά.