Το «bazaar» του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων

01-04-2018 14:40:22

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών της Γλυφάδας και όχι μόνο ολοκληρώνεται το πασχαλινό «bazaar» του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ), το οποίο φιλοξενείται από το Δ¨ημο Γλυφάδας στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30 & Αγ. Τριάδος), χτες και σήμερα, από τις 10 π.μ. έως και τις 6 μ.μ.

Οι επισκέπτες στην έκθεση έχουν την ευκαιρία να δουν πάγκους που έχουν στηθεί στο χώρο γεμάτους με μοναδικές δημιουργίες από χειροτέχνες, όπως λαμπάδες και πασχαλινά είδη.

Επίσης υπάρχει τμήμα με ιδιαίτερα μεταχειρισμένα είδη, όπως ρούχα, τα περισσότερα από τα οποία είναι ελάχιστα μεταχειρισμένα και σε άριστη κατάσταση, σαν καινούργια, ενώ, παράλληλα, υπάρχει και χώρος όπου πωλούνται είδη του ΣΠΑΖ, όπως μπλουζάκια, κούπες, βραχιόλια, ατζέντες, αναπτήρες, μπρελόκ, μαγνητάκια και όπου υπάρχουν εθελοντές που ενημερώνουν το κοινό για τις δράσεις του Συλλόγου.

Φυσικά, υπάρχει και μπουφές όπου σερβίρεται καφές, αλλά και νηστίσιμες, λόγω των ημερών, λιχουδιές.

Οι ενδιαφερόμενοι που επισκέπτονται το «bazaar» έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το έργο του ΣΠΑΖ και για το πόσο σημαντική είναι η οικονομική ενίσχυση που μπορούν να προσφέρουν στο σωματείο, αγοράζοντας ένα έστω προϊόν, αλλά και να ενημερωθούν για το τι μπορεί να κάνει και ο καθένας ατομικά, ώστε να βοηθήσει στην προστασία των αδέσποτων ζώων.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση επισκέφτηκε και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μαζί με τον Τομεάρχη Αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας και Δημοτικό Σύμβουλο, Περικλή Δορκοφίκη, οι οποίοι και έσπευσαν να συγχαρούν το ΣΠΑΖ για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Όλα τα έσοδα πάνε στα αδέσποτα. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμη!».