Τι έγινε στην κοπή πίτας της ΝΔ Γλυφάδας

12-02-2018 10:26:30

Η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά της χτες σε μια λαμπρή εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, το οποίο , χωρίς υπερβολή, όχι μόνο γέμισε την αίθουσα της συγκέντρωσης, αλλά και όλο το χώρο μέσα και έξω στο ισόγειο του Δημαρχείου. Για τους παρισταμένους, φυσικά, προσφέρονταν εδέσματα, κομμάτια πίτας, χυμοί κ.ά.

Το παρών στην εκδήλωση, πέρα από μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, δημότες Γλυφάδας και μη, φίλα προσκείμενους στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έδωσαν και πολλά στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Γεράσιμος Γιακουμάτος και πολλοί άλλοι γνωστοί για την πολιτική τους δράση εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της κεντροδεξιάς, ενώ παρευρέθηκε σύσσωμη και η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, το πρώτο κομμάτι της Βασιλόπιτας το έκοψε ο κ. Τζούβελης, Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, το οποίο και αφιέρωσε σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη συγκέντρωση αυτήν.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να φιλοξενούμε αυτήν την εκδήλωση στο χώρο του Δημαρχείου μας. Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και αισιοδοξία πως όλα επιτέλους θα αρχίσουν να αλλάζουν στη χώρα μας. Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφερθώ και σε κάτι που συνέβη πριν 10 χρόνια, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πήγε στο Βουκουρέστι και είπε ένα μεγάλο «Όχι» και τότε, όλως τυχαίως, εμφανίστηκε το «σκάνδαλο» του Βατοπεδίου και λοιδορήθηκαν ένα σωρό άνθρωποι, με αποτέλεσμα, όμως, να αθωωθούν οι πάντες από την ελληνική Δικαιοσύνη, όμως το κακό είχε ήδη γίνει, καθώς πολλές καριέρες και προσωπικότητες στιγματίστηκαν. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σήμερα, που κάποιοι, μέσα σε όλην αυτήν την κρίση, οικονομική και ανθρωπιστική, που βιώνει η χώρα μας, προσπαθούν να σπιλώσουν πολιτικούς τους αντιπάλους, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, με δήθεν κατηγορίες εναντίον του, οι οποίες, όμως θα καταρριφθούν. Η αλήθεια θα λάμψει και η απάντηση όλων μας θα πρέπει να είναι η ενότητα».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις και των υπολοίπων προσκεκλημένων της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε: «Αυτό που κάνει η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανήθικο και ανέντιμο. Σας υπόσχομαι, όμως, επειδή προσπαθούν με κάθε τρόπο να με λοιδορήσουν και δεν μπορούν πολιτικά με επιχειρήματα, οπότε το πάνε πλαγίως, ότι μόλις γίνουμε κυβέρνηση θα τους κυνηγήσω όσο δεν πάει και θα αποκαλύψω όλα τις απατεωνιές τους».

Ο βουλευτής Β' Αθηνών και Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στο επιτελείο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας για το εξαιτρετικό έργο που επιτελεί. Οι αβάσιμες κατηγορίες της κυβέρνησης προς στελέχη του κόμματός μας που έχουν αποδείξει τη διαφάνειά τους θα πέσουν στο κενό. Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε».

Ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν τη γιορτή και για το έργο, πρωτίστως, του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου και της Δημοτικής του Αρχής, που επιτελούν στη Γλυφάδα. Οι συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν σκοπό να πλήξουν την παράταξή μας θα πέσουν στο κενό».