Συνέδριο Τουρισμού από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

08-03-2018 13:55:56

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας προσκαλεί το κοινό στο 7ο Συνέδριο Τουρισμού που διοργανώνει την Τετάρτη, 14 Μαρτίου, στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15), με θέμα: «The Next Generation of Tourism».

Στο συνέδριο, που αποτελεί μια προσπάθεια χαρτογράφησης της νέας και πολλά υποσχόμενης εποχής για τον ελληνικό τουρισμό, θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού και της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Περιφέρεια Αττικής, η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής και Αργοσαρωνικού, οι Δήμοι Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Σαρωνικού και ο Όμιλος για την UNESCO Νοτίων Προαστίων έχουν παραχωρήσει ήδη την αιγίδα τους.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι εξής: Ο Δρ Δημήτριος Λαλούμης, καθηγητής του TEI Αθηνών, ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος Ξ.Ε.Ε., ο κ. Γιαλούρης Αθανάσιος, Αντιπρόεδρος του Forum S.A. HO.RE.CA., η κα Δήμητρα Βλάχου, MarketingManagerCelestyalCruises, ο κ. Φώτης Καρύδας, CEOTouristoramaGroup, Channel, ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ο κ. Γεώργιος Σοφρώνης, Δήμαρχος Σαρωνικού και η κα Joanna Psomopoulou, Branding & Communication Strategist.