Οι αγώνες «Βίκος Street Relays» έρχονται στη Γλυφάδα

13-04-2018 12:53:46

Ανακοίνωση σχετικά με τους αγώνες σκυταλοδρομίας που θα πραγματοποιηθούν στη Γλυφάδα το Σάββατο, 21 Απριλίου, στις 17:30, εξέδωσε η «Βίκος Street Relays».

Η ανακοίνωση αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Τα «Βίκος Street Relays» συνεχίζουν τις προσφορές προς τους δρομείς αλλά και προς όλους όσους έχουν αγκαλιάσει εδώ και πέντε χρόνια τις σκυταλοδρομίες δρόμου και ετοιμάζουν μία έκπληξη για τον αγώνα της Γλυφάδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Απριλίου, στις 17:30.

Αμέσως μετά τη λήξη όλων των αγώνων, το δημοφιλές συγκρότημα «48 ORES» με δικά τους τραγούδια αλλά και με μεγάλες επιτυχίες του χθες και του σήμερα, θα παραλάβουν τη σκυτάλη και θα προσφέρουν υπέροχες στιγμές σε όλους τους δρομείς, σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι μπροστά στο χώρο του Δημαρχείου Γλυφάδας.

Όσοι έχουν δει «live» το συγκρότημα «48 ORES» γνωρίζουν ότι πρόκειται για την πιο ξεσηκωτική ελληνική μπάντα με υπέροχη σκηνική παρουσία και με καταπληκτικό ήχο!

Οι εγγραφές για τα «Βίκος Street Relays» συνεχίζονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: relays.gr, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στους εξής αγώνες: 4x2500μ., 2x5.000μ., 10.000μ. και Kids Relays 4x50μ. και 4x100μ.

Για τα «Βίκος Street Relays» θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από το Δήμο Γλυφάδας και από τον αθλητικό σύλλογο «Ερμής 1877», την Τρίτη, 17 Απριλίου και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15, ισόγειο). Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο Τομεάρχης Αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης και ο χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης στο στίβο και διευθυντής αγώνων, Νότης Παπούλιας, οι οποίοι και θα αναφερθούν στον αγώνα που έχει σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά αθλητικού υλικού, το οποίο και θα διανεμηθεί δωρεάν στα σχολεία της περιοχής.

Η «Βίκος», η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των «Street Relays», ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας «WATT+VOLT». Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά «Renault» είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία «VERONIS JAKOBSEN». Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των «Βίκος Street Relays» ανήκουν και η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης «DOMINA SPORT», που είναι ο Επίσημος Χορηγός των «Kids Relays», η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, «ΙNTERSPORT», η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων «ARLA FOODS» και η εταιρεία «COUNTERPAIN». Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής «XTREME STORES», ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της «ELDICO», που με το αθλητικό υλικό της «AMILA» βοηθάει στην προσφορά εξοπλισμού στα σχολεία της πόλης.

«Media Partners» θα είναι η συνδρομητική τηλεόραση «NOVA», που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των «Βίκος Street Relays», όπως επίσης και η ιστοσελίδα sportfeed.gr».

Υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου «Βίκος Street Relays» πραγματοποιείται φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά σε οκτώ σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η Γλυφάδα και τα έσοδα πηγαίνουν για κοινωνικούς σκοπούς.