Η γιορτή των παιδικών σταθμών της Γλυφάδας

11-02-2018 17:26:39

Πραγματοποιήθηκε χτες στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Γλυφάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, γονείς και παιδιά, οι οποίοι, μασκαρεμένοι και φορώντας αποκριάτικες στολές, διασκέδασαν με την ψυχή τους και χόρεψαν, υπό τους ήχους καρναβαλικής και χορευτικής μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αίθουσα υπήρχε και τρενάκι για τα μικρά παιδιά, όπως και μασκαρεμένοι ψυχαγωγοί, ταχυδακτυλουργοί κ.τ.λ., οι οποίοι διασκέδασαν με τα κόλπα τους και με το πρόγραμμά τους τα μικρά τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας. Παράλληλα, προσφέρθηκαν και μπισκότα, ποπ κορν, καφέδες και χυμοί για τους επισκέπτες.

Το παρών στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας, κ. Νικολάου και κ. Νιτσιόπουλος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο Τομεάρχης Αθλητισμού Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης κ.ά.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, ευχαριστούμε το προσωπικό των παιδικών σταθμών, τους παιδαγωγούς, για το λειτούργημα που κάνουν και όλους όσους συνέβαλαν για να έρθει εις πέρας αυτή η εκδήλωση. Καλή χρονιά σε όλους!».