Η γιορτή των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας

09-02-2018 20:52:22

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας στις εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας.

Στην εκδήλωση, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιήθηκε από κοινού για πρώτη φορά από τη Δημοτική Αρχή Γλυφάδας, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που γέμισε την αίθουσα, έφαγε, ήπιε και χόρεψε, καθώς εκτός από μπουφές με φαγητά και κρασί υπήρχε και ζωντανή μουσική.

Επίσης, δεν έλειψαν και τα δώρα, προσφορά του Δήμου Γλυφάδας, αλλά και ιδιωτικών επιχειρήσεων της περιοχής, που κέρδισαν κάποιοι τυχεροί μέσω κλήρωσης με λαχνούς.

Μετά την τέλεση του αγιασμού από τον π. Αθανάσιο, ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας, Κώστας Παπαδόπουλος, πήρε το λόγο και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Γλυφάδας, τους Αντιδημάρχους και όλους τους εργαζομένους που έδωσαν το παρών στη γιορτή αυτή, ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, πριν κόψει το πρώτο κομμάτι της πίτας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας για την πρωτοβουλία να κάνουμε όλοι μαζί αυτήν τη γιορτή, για πρώτη φορά, μάλιστα, στην ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο, μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι χαρά μας να ανταμώνουμε με όλους σας σε τέτοιες περιστάσεις. Το 2018 θα είναι μια χρονιά προκλήσεων και όλοι μαζί θα πορευτούμε και θα αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες. Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη συνεργασία μας όλον αυτόν τον καιρό και τους εργαζομένους και τη Δημοτική μας Αρχή. Καλή χρονιά!».

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας, φαγητό, κρασί και μουσική, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το παρών, μεταξύ άλλων, έδωσε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας, ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, Γιάννης Τζούβελης κ.ά.