Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στην Τερψιθέα

04-12-2017 22:42:17

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 7ο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας (γήπεδο του Α.Ο. Τερψιθέας) ο ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της ομάδας των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και της ομάδας των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα του αγώνα αυτού, ο οποίος συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Γλυφάδας και τις Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ) και είχε ώρα έναρξης τις 5 το απόγευμα, θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του 17χρονου αθλητή των καταδύσεων, Ανδρόγεω Σαμψάκη.

Στην αναμέτρηση αυτή συμμετείχαν πολλές μεγάλες δόξες του παρελθόντος του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, οι οποίοι αγωνίστηκαν, μάλιστα, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς ο καιρός ήταν βροχερός. Μεταξύ άλλων, αγωνίστηκαν οι γνωστοί, παλαίμαχοι, ποδοσφαιριστές: Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κώστας Μπατσινίλας, Νίκος Πατσιαβούρας, Κώστας Φραντζέσκος, Τότης Φυλακούρης, Γιώργος Γονιός και Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Τη Δημοτική Αρχή Γλυφάδας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, η Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων, Αναστασία Πατεράκη, ο Αντιδήμαρχος Πόλης και Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Αγγελάτος, ο Τομεάρχης Αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος, Περικλής Δορκοφίκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Δημήτρης Νιτσιόπουλος.

Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε η βουλευτής Β' Αθηνών, με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Άννα Καραμανλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αν. Σαμψάκης τραυματίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο ΟΑΚΑ και έκτοτε νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, έχοντας ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, σε μια προσπάθεια να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του, καθώς ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός, που δεν του επιτρέπει - προς το παρόν - να κινήσει τα μέλη του.