Διασυλλογικό πρωτάθλημα τένις με τη συμμετοχή του ΑΝΟΓ

05-12-2017 11:49:19

Ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών-Γυναικών, με τη συμμετοχή 157 Σωματείων από όλη την Ελλάδα, σε Α΄, Β΄ (Βορρά - Νότου) και Γ΄ Εθνική κατηγορία, με τον ΑΝΟ Γλυφάδας να καταφέρνει να πετύχει την άνοδο από τη Γ' Εθνική Κατηγορία Ανδρών στη Β'.

Συγκεκριμένα, στην Α΄ Εθνική κατηγορία συμμετείχαν 29 σωματεία (15 Ανδρών και 14 Γυναικών) και πρωταθλητές αναδείχτηκαν ο ΟΑ Αθηνών στους άνδρες και ο ΑΟΑ Φιλοθέης στις γυναίκες.

Στη Β΄ Εθνική κατηγορία, στο Βορρά συμμετείχαν 24 σωματεία (13 Ανδρών και 11 Γυναικών), με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν στην Α΄ Εθνική κατηγορία οι Φθιωτικός ΟΑ και ΟΑ Νίκαια Λάρισας στους άνδρες και στις γυναίκες οι ΟΑ Μαγνησίας και ΣΑ Σερρών.

Στη Β΄ Εθνική κατηγορία, στο Νότο συμμετείχαν 24 σωματεία (13 Ανδρών και 11 Γυναικών), με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν στην Α΄ Εθνική κατηγορία οι ΟΑ Σούδας και ΟΑ Πετρούπολης στους άνδρες και στις γυναίκες οι ΟΑ Κερατσινίου και ΟΑ Σούδας.

Στη Γ΄ Εθνική κατηγορία συμμετείχαν 80 σωματεία, εκ των οποίων 52 στους άνδρες και 28 στις γυναίκες, με αποτέλεσμα στη Β΄ Εθνική κατηγορία να ανεβαίνουν τα παρακάτω σωματεία:

Άνδρες: ΑΝΟ Γλυφάδας, ΟΑ Αλεξανδρούπολης, ΑΣΑ Θεσσαλονίκης, ΟΑ Έδεσσας, ΑΚΑΔ. ΑΝΤ. Ιωαννίνων, ΟΑ Μαγνησίας, ΟΑ Αιγιαλείας, ΑΚΑΔ. ΑΝΤ. Χανίων, ΑΟ Ατλαντίς και ΟΑ Αγίου Σουλά Ρόδου.

Γυναίκες: Πανθρακικός ΟΑ Κομοτηνής, ΑΣΑ Θεσσαλονίκης, ΟΑ Πτολεμαϊδας, ΟΑ Κέρκυρας, ΣΑ Ελλασόνας, ΑΕΚ Τρίπολης, ΑΚΑΔ. ΑΝΤ. Χανίων, ΣΑ Ραφήνας, ΑΣΗ Πάρνηθα και ΑΣ Πέρα.

Ο Πρόεδρος, κ. Σπύρος Ζαννιάς, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., θέλω να συγχαρώ τους νικητές, τους αθλητές/τριες και τους προπονητές τους, όλα τα Σωματεία-Μέλη μας, για τη συμμετοχή ρεκόρ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του 2017. Και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ακολούθησε το ρυθμό ανάπτυξης του 2017, που ξεπερνά το 22% σε σχέση με το 2016».