Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα στις 20 Μαΐου

14-05-2018 15:24:38

Ο Δήμος Γλυφάδας συμμετέχει στον ξεχωριστό αγώνα δρόμου που διοργανώνει η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» αυτήν την Κυριακή, 20 Μαΐου. Πρόκειται για τον πρώτο Αττικό Αγώνα Δρόμου, που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα συνολικά σε 22 Δήμους της Αττικής.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος πέντε χιλιομέτρων και δυναμικού βάδην επίσης πέντε χιλιομέτρων. Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από τις ιστοσελίδες: www.oloimaziboroume.gr και https://www.viva.gr/tickets/sports/1os-attikos-agonas-dromou, όπου υπάρχει η επιλογή είτε για τον αγώνα τρεξίματος είτε για τον αγώνα δυναμικού βάδην.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των πέντε ευρώ. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα δρόμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας.

Ο αγώνας δρόμου ξεκινάει στις 9 το πρωί (στις 9:15 το δυναμικό βάδην) και το σημείο εκκίνησης είναι μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο, επί της Διαδόχου Παύλου. Πρόκειται, μάλιστα, για τον πρώτο αγώνα δρόμου που «ενώνει» τα δύο τοπόσημα της Γλυφάδας, την παραλία και το Γκολφ, καθώς οι δρομείς θα περάσουν μέσα από το γήπεδο Γκολφ και θα τερματίσουν και πάλι στην παραλία της πόλης.