Το προσκλητήριο γάμου του Γιώργου Παπανικολάου

19-06-2018 14:54:42

Τα προσκλητήρια του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Εύα Ντογιάκου παρέλαβε ο Γιώργος Παπανικολάου και ήδη ξεκίνησε να τα δίνει στους αγαπημένους φίλους και συγγενείς που θα παρευρεθούν στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού για τη Γλυφάδα. Ο δήμαρχος της πόλης και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα παντρευτεί τη νεαρή μάχιμη δικηγόρο και κόρη του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου το Σάββατο, 21 Ιουλίου, με κουμπάρο τον Κώστα Καραμανλή.

Οι δύο άντρες συνδέονται με μακρόχρονη στενή φιλία, που πάει πίσω περίπου δύο δεκαετίες πριν, όταν ο Παπανικολάου ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Νομική Αθηνών και ο Καραμανλής είχε μόλις εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Η φιλία τους συνεχίστηκε στα χρόνια που ο Καραμανλής ήταν πια πρωθυπουργός και την ίδια περίοδο ο Παπανικολάου ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Το μυστήριο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, κ. Παύλος, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας, στις 8:30 το βράδυ της 21ης Ιουλίου. Στο απλό και λιτό προσκλητήριο αναφέρονται επίσης φυσικά και οι οικογένειες Σταματίας Παπανικολάου (σ.σ. ο δήμαρχος Γλυφάδας έχει χάσει τον αγαπημένο του πατέρα εδώ και αρκετά χρόνια) και Ισίδωρου και Μαρίτας Ντογιάκου.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Γιώργος Παπανικολάου, με την Εύα Ντογιάκου γνωρίστηκε τυχαία στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου είχε βρεθεί για ένα θέμα υγείας συγγενούς του, και εκείνη ήταν εκεί νομική σύμβουλος. Τη σχέση τους ακολούθησε η συγκατοίκηση και τώρα ετοιμάζονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, για τον οποίο προσπαθούν να ξεκλέψουν χρόνο μέσα στις πολλές υποχρεώσεις που έχουν, ώστε να τον προετοιμάσουν σωστά!