Το μήνυμα του Νίκου Παπάζογλου για τις εκλογές της Τοπικής ΝΔ Γλυφάδας

24-04-2018 14:03:47

Οι επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές είναι μια κορυφαία εκλογική διαδικασία για την παράταξή μας. Θα αναδειχθούν τα πρόσωπα που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα και θα πρωταγωνιστήσουν στη μεγάλη προσπάθεια να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και Πρωθυπουργός ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χρειάζονται χαμηλοί τόνοι και πνεύμα συνεργασίας, ώστε την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι! Μακριά από εμένα οποιαδήποτε προσωπική αντιπαράθεση!

Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου μας, Γιώργου Παπανικολάου και αισθάνομαι περήφανος, όχι μόνο για αυτό, αλλά κυρίως για το επιτυχημένο έργο της Δημοτικής μας Αρχής. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίζω το Δήμαρχό μας στο ακέραιο, χωρίς γκρίνιες και υστεροβουλίες.

Αναφορές, δημοσιεύματα και δελτία τύπου, προερχόμενα κυρίως από τον απερχόμενο πρόεδρο της Τοπικής μας Οργάνωσης, που ταυτίζουν την υποψηφιότητά μου με το Δήμαρχο, μόνο τιμή μπορούν να μου προσφέρουν.

Άλλωστε, το δικαίωμα στην προσωπική επιλογή που έχει κάθε Νεοδημοκράτης και κάθε ΟΝΝΕΔίτης είναι ανεξάρτητο από το αξίωμα που κατέχει, είτε βουλευτής, είτε Δήμαρχος, είτε Αντιδήμαρχος, είτε Δημοτικός Σύμβουλος, είτε παλιός, είτε νέος αγωνιστής της παράταξης! Όλους μας ενώνει η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας και χρέος μας είναι να δυναμώσουμε το κόμμα μας στην περιοχή μας και όχι μόνο!

Υποχρέωσή μας, λοιπόν, είναι η διατήρηση της ενότητας και της ομόνοιας, ώστε την επόμενη μέρα να δώσουμε όλοι μαζί και συσπειρωμένοι τον κρίσιμο και μεγάλο αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την ανάδειξη στην πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νίκος Παπάζογλου

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Γλυφάδας

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας