Τα σχολεία της Γλυφάδας γιόρτασαν το τέλος της σχολικής χρονιάς

15-06-2018 14:14:50

Η φετινή σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και τα σχολεία της Γλυφάδας πραγματοποίησαν, όπως κάθε χρόνο, την καθιερωμένη γιορτή λήξης, με εκδηλώσεις που περιελάμβαναν πολύ χορό, κέφι, μουσική και τραγούδι.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Γλυφάδας, κα Αναστασία Αργυροπούλου, επισκέφτηκαν πολλά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Γλυφάδας, μεταξύ των οποίων το 2ο Δημοτικό, το 10ο Δημοτικό, το 11ο Δημοτικό, το 12ο Δημοτικό, το 14ο Δημοτικό, το 16ο Δημοτικό και το 8ο Γυμνάσιο, προκειμένου να ευχηθούν στους μαθητές και στις μαθήτριες καλό καλοκαίρι, να τους συγχαρούν για τις σχολικές τους επιδόσεις και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια και στα μετέπειτα μαθητικά τους χρόνια.

Μάλιστα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, δια μέσου του Προέδρου του, κ. Γιάννη Τσαπρούνη, απένειμαν τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Γλυφάδας, κ. Γιώργο Παπανικολάου και στην Αντιδήμαρχο Παιδείας Γλυφάδας, κα Αναστασία Αργυροπούλου, ως ελάχιστο ευχαριστώ για τη στήριξη και τη βοήθεια που παρέχουν στα σχολεία της Γλυφάδας, αλλά και γενικά για την προσφορά τους στην κοινωνία της Γλυφάδας.

Ο κ. Παπανικολάου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά κάθε φορά που βλέπουμε αυτά τα χαρούμενα πρόσωπα των μικρών μαθητών που τελείωσαν τη σχολική τους χρονιά και πλέον, μπορούν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εμείς είμαστε πάντα δίπλα τους, στήριγμα και νομίζω ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει ότι τα παιδιά για εμάς είναι πάντα στο επίκεντρο των προσπαθειών μας. Γιατί αυτά τα παιδιά είναι οι αυριανοί δημότες και οφείλουμε να τους παρέχουμε όλες τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να λάβουν την απαιτούμενη γνώση και παιδεία. Καλό καλοκαίρι σε όλες και σε όλους, καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια και στα επόμενα μαθητικά έτη!».

Η κα Αργυροπούλου από τη μεριά της επεσήμανε: «Άλλη μια σχολική χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές συγκίνησης, χαράς, νέων εμπειριών και ανέμελων στιγμών έφτασε στο τέλος της. Οι καταληκτικές γιορτές των σχολείων μας συνεχίστηκαν και φέτος, γιορτές που κάθε χρόνο διδάσκουν στα παιδιά μας επιμονή, υπομονή, ομαδικότητα και πίστη στον εαυτό τους, γιορτές που χαρίζουν γλυκές αναμνήσεις και στιγμές χαράς και υπερηφάνειας σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές, και σε όλους εμάς που έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε σε αυτές τις χαρούμενες και εμπνευσμένες εκδηλώσεις και που μας κάνουν να νιώθουμε έστω και για λίγο συνομήλικοί τους! Συγχαρητήρια πολλά σε όλους τους συντελεστές των γιορτών σε όλα τα σχολεία και ευχαριστώ θερμά όλους σας για τη συνεργασία μας! Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι!».