Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση στη Γούναρη

07-06-2018 10:47:34

Η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας συνεχίζει απρόσκοπτα τις εργασίες ανάπλασης και βελτίωσης στις γειτονιές της Γλυφάδας και μάλιστα, φροντίζοντας, ώστε οι Γλυφαδιώτες να ταλαιπωρούνται όσο το δυνατό λιγότερο, ειδικά αυτές τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Αυτό ανέφερε με μήνυμά του και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος ενημέρωσε τους κατοίκους της Γλυφάδας για τα έργα ασφαλτόστρωσης που εκτελούν συνεργεία του Δήμου στην οδό Γούναρη και κατά τις βραδινές ώρες και με γνώμονα την ασφάλεια πεζών και οδηγών, αλλά και το να υπάρχει η ελάχιστη δυνατή όχληση για τους περιοίκους.

Ο κ. Παπανικολάου, χαρακτηριστικά, ανέφερε τα εξής: «Άλλοι προπονούνται για τους αγώνες του Μουντιάλ, εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε στο «τερέν» της Γλυφάδας!

Από τις δέκα περίπου απόψε το βράδυ και κάθε βράδυ μέχρι και το Σάββατο, συνεχίζουμε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τελευταίο εκκρεμές (από την άποψη της οδοποιίας) κομμάτι της οδού Γούναρη - από Παπανδρέου μέχρι Κύπρου - ώστε και να έχει πέσει η θερμοκρασία, αλλά και για να δημιουργούμε την ελάχιστη δυνατή όχληση στους κατοίκους και εργαζομένους στη Γλυφάδα μας.

Αφού ολοκληρώθηκαν όπως ήταν απαραίτητο πρώτα τα αντιπλημμυρικά έργα στο συγκεκριμένο κομμάτι της Γούναρη - που είχαν ως αποτέλεσμα πολύ προβληματικά μπαλώματα - προχωράμε με την καινούργια ασφαλτόστρωση στο σύνολο του οδοστρώματος , με γνώμονα πάντα την ασφάλεια πεζών και οδηγών.

Ζητούμε εκ νέου από όλους την υπομονή και την κατανόησή σας για τα όποια προβλήματα δημιουργεί στην κυκλοφορία η πρόοδος των έργων και δεσμευόμαστε όπως πάντοτε για ένα σύγχρονο και ποιοτικό αποτέλεσμα, για καλούς και ασφαλείς δρόμους, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό μας δημότη.

Συνεχίζουμε».