Συνεχίζεται η αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Γλυφάδας

18-06-2018 22:38:04

Τα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας συνεχίζουν τα έργα αναβάθμισης και βελτίωσης στους δρόμους της Γλυφάδας και αυτήν τη φορά σειρά έχει η οδός Γεννηματά, ενώ ακολουθούν και πολλά άλλα σημεία της Γλυφάδας, όπως επισημαίνει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπανικολάου αναφέρει τα εξής: «Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση στην οδό Γεννηματά (από το ύψος της Γορτυνίας που είχαμε σταματήσει) την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Γλυφάδας.

Στο συγκεκριμένο δρόμο προηγήθηκαν αντιπλημμυρικά έργα, ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί μετά από σύντομη στάση στη διασταύρωση με την Αττικής, γιατί κι εκεί εκκρεμεί ένα τελευταίο σκάψιμο για αντιπλημμυρικά.

Αμέσως μετά συνεχίζουμε την ασφαλτόστρωση στην Ελευθέρου Ανθρώπου, την Κωνσταντίνου Αθανάτου (στο συγκεκριμένο δρόμο θα κατασκευάσουμε και νησίδα με νέα δέντρα και φωτισμό στο μέσο της), την Παπανδρέου (από Γούναρη μέχρι Βέμπο), την Όλγας (από Γούναρη μέχρι Βέμπο) και σε ολόκληρη την παραλιακή οδό της πόλης μας, τη Διαδόχου Παύλου.

Αμέσως μετά θα μπούμε και πάλι στους εσωτερικούς δρόμους που υπάρχει ανάγκη σε όλη την πόλη, όπως κάνουμε με συνέπεια στην τελευταία τριετία.

Το μεγάλο πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων που εκτελείται καθόλη τη διάρκεια της θητείας μας πραγματοποιείται με ίδιους πόρους που εξοικονομούμε με πολύ μεγάλο αγώνα, με μεγάλη και σοβαρή προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα, με μελέτες, διαγωνισμούς, συμβάσεις, ελέγχους, με κοπιώδη προσπάθεια που οδηγεί τελικά στο αποτέλεσμα που βλέπουμε όλοι μετά την παράδοση των έργων.

Είναι κοινός πια τόπος ότι το πρόγραμμα οδοποιίας και πεζοδρόμησης που εκτελείται σε όλη τη Γλυφάδα αναβαθμίζει καθοριστικά την καθημερινότητά μας και αλλάζει θετικά την εικόνα της πόλης μας.

Συνεχίζουμε».