Συναυλία με τον Τόλη Βοσκόπουλο στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

12-07-2018 14:17:18

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος έρχεται στο Φεστιβάλ Γλυφάδας 2018! Ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής δίνει το παρών στο ετήσιο πολιτιστικό ραντεβού του Δήμου Γλυφάδας, με μια μεγάλη συναυλία την Τετάρτη, 18 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας. Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Μαζί του θα τραγουδήσουν οι Χρυσανθεμίς Παπανικολάου και Αγάθη Κοσκινά, την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει ο Μανώλης Καραντίνης και σολίστ θα είναι ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια: Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ένας ερμηνευτής, που γοητεύει σε κάθε εμφάνισή του. Με ένα πρόγραμμα όλων των μεγάλων επιτυχιών του, ο Τόλης Βοσκόπουλος, θα θυμίσει με τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει σημαντικές στιγμές της μεγάλης του πορείας.

Συνολικά 75 προσωπικοί δίσκοι -από το 1967-, 10 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών του σε 23 ελληνικές ταινίες. Είναι η δική του προσωπική ιστορία που κρατά περισσότερο από 50 χρόνια. Εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, για την αγάπη, για τη ζωή. Γιατί εν τέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς και μοιράζεται με την ίδια πάντα δύναμη και χαρά με το μεγάλο κοινό του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο νέο χώρο εκδηλώσεων που δημιούργησε πέρυσι ο Δήμος Γλυφάδας στο τέλος της 3ης Μαρίνας, στο παλιό «καράβι». Μια γωνιά εγκαταλελειμμένη επί σειρά ετών κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε και πλέον φιλοξενεί τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

Υπενθυμίζεται πως το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας ξεκινάει αύριο, Παρασκευή, 13 Ιουλίου, με τη θρυλική ταινία «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» και ακολουθούν την Κυριακή, 15 Ιουλίου, η θεατρική παράσταση «Μόλις Χώρισα», τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου η συναυλία με τις Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά και την Τετάρτη, η μεγάλη συναυλία με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στις ιστοσελίδες: www.glyfada.gr/festival και http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/to-programma-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1306.