Συλλογή προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Γλυφάδας

05-12-2017 10:40:37

Ο Δήμος Γλυφάδας, μέσω των Κοινωνικών Δομών και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συνεχίζει να φροντίζει για τις ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών της Γλυφάδας που έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη και βοήθεια και με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων, καλεί όποιον μπορεί να προσφέρει προϊόντα για την ενίσχυση του προγράμματος διάθεσης τροφίμων.

Συγκεκριμένα, τα αγαθά που μπορεί να προσφέρει όποιος έχει τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, είναι: ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, τοματοχυμοί / τοματοπολτοί, λάδι (ελαιόλαδο / σπορέλαιο), κονσερβοποιημένα προϊόντα, γαλοπούλες, γάλα (εβαπορέ / σκόνη για βρέφη), βρεφικές κρέμες, αλεύρι, ζάχαρη, μελομακάρονα / κουραμπιέδες και είδη ατομικής υγιεινής. Φυσικά, οποιαδήποτε άλλη δωρεά θα θεωρηθεί ευπρόσδεκτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαθέσουν προϊόντα και αγαθά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας, στη διεύθυνση: Μυστρά 1Α και Επιδαύρου, ενώ για πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2109608973 και 2132025298 ή στα e-mails: a.paideias@glyfada.gr και nat.argy@yahoo.com.