Στο πρώην Sprider το ΚΕΠ Γλυφάδας

16-11-2017 13:41:44

Στο κτίριο όπου επί χρόνια στεγάζονταν τα Sprider Stores Γλυφάδας μεταφέρει το ΚΕΠ, αλλά και άλλες υπηρεσίες όπως η δημοτική αστυνομία, ο Δήμος Γλυφάδας. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης, έβαλε λουκέτο μέσα στην κρίση και τα μαγαζιά της, σε κεντρικά σημεία της Αττικής, αλλά και όλης της χώρας, έκλεισαν.

Ο Δήμος Γλυφάδας αποφάσισε λοιπόν να αξιοποιήσει το κτίριο επί της οδού Γούναρη, κοντά στη ΔΟΥ, για να στεγάσει το ΚΕΠ, τη δημοτική αστυνομία και το νομικό του πρόσωπο, το ΚΑΠΠΑ, εξοικονομώντας έτσι χρήματα. Σύντομα, λοιπόν, το ΚΕΠ της οδού Επιδαύρου θα μεταφερθεί στο σύγχρονο αυτό κτήριο στην Άνω Γλυφάδα, που αυτή την περίοδο ανακαινίζεται. Το συγκεκριμένο ΚΕΠ θα συνδεθεί με την ψηφιακή υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας Fix My City, μέσω της οποίας κάθε δημότης ή κάτοικος της Γλυφάδας μπορεί εύκολα και γρήγορα να δηλώσει μία βλάβη που αφορά σε θέματα αρμοδιότητας του Δήμου και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την επίλυσή του!


Το ΚΕΠ στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα (Γ. Γεννηματά 62 & Πλαπούτα 59) παραμένει στη θέση του και είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Το νέο ΚΕΠ θα είναι ανοιχτό Τρίτη και Πέμπτη, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ θα λειτουργεί και κάθε Σάββατο, από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.