Πολίτες αναφέρονται στην υποδειγματική λειτουργία του Seatrac για ΑμεΑ του Δήμου Γλυφάδας

07-08-2018 15:26:48

Οι χρήστες του Seatrac για ΑμεΑ του Δήμου Γλυφάδας, που κατεβαίνουν στην 3η παραλία της πόλης για να απολαύσουν το μπάνιο τους, μίλησαν για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, η οποία τοποθετήθηκε και φέτος, για 4η συνεχή χρονιά και έχει ήδη ξεπεράσει τις 1.000 χρήσεις, κάτι που τη φέρνει πρώτη σε χρήσεις και σε επισκεψιμότητα πανελλαδικά, ενώ υπενθυμίζεται πως παρέχεται εντελώς δωρεάν.

«Είναι μια πολύ επιτυχημένη εγκατάσταση και εξυπηρετεί πολύ κόσμο από πολλές περιοχές», σχολίασε ο κ. Γεράσιμος Πόλης, προσθέτοντας: «Έρχονται και περνούν καταπληκτικά. Έχουν το δικαίωμα να απολαύσουν τη θάλασσα. Είναι μια επένδυση που αξίζει τα λεφτά της και λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια με τον καλύτερο τρόπο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Γλυφάδας, κ. Γιώργο Παπανικολάου και στον Εντεταλμένο Σύμβουλο, κ. Στέλιο Κουρουπάκη, που έχει την ευθύνη της εγκατάστασης και φροντίζει για την άψογη λειτουργία της».

«Το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια, έρχομαι μέρα παρά μέρα και περιμένω με χαρά κάθε φορά πότε θα αρχίσει να λειτουργεί», σχολίασε η κα Κική και προσέθεσε: «Όταν παρουσιαστεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα το φτιάχνουν αμέσως. Ο διάδρομος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η πρόσβαση με το αμαξίδιο είναι πολύ εύκολη».

Φυσικά, πάντα δίπλα τους βρίσκονται οι εθελόντριες του Δήμου Γλυφάδας, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Γλυφάδας έχει επίσης τοποθετήσει στο χώρο ντουζιέρα, κάθισμα για το συνοδό, αλλά και ομπρέλες, ενώ, παράλληλα, διαμόρφωσε και θέσεις για ΑμεΑ στο πάρκινγκ, μπροστά από την παραλία.

Πηγή: notia.gr.