Ποια σχολεία της Γλυφάδας ανακαινίζονται

01-08-2017 12:29:06

"Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Υποδεχόμαστε τον Αύγουστο στο Δήμο Γλυφάδας με εντατικές εργασίες στα σχολεία μας, με έργα πνοής και νέες υποδομές που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν αίτημα δεκαετιών. Έργα που πίσω τους έχουν πολύμηνο προγραμματισμό και προετοιμασία, σοβαρές μελέτες και διαγωνισμούς, μπόλικη δουλειά από τη δημοτική μας ομάδα. Σκοπός μας είναι τα παιδιά που θα γυρίσουν από τις διακοπές τους το Σεπτέμβριο να τα βρουν όλα έτοιμα και να ξεκινήσουν με ανανεωμένη διάθεση τη νέα σχολική χρονιά!"

Με αυτή την ανάρτηση στο Facebook, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανακοίνωσε τις εργασίες ανάπλασης και ανακαίνισης που γίνονται σε σχολεία της Γλυφάδας. Η αρχή έγινε από το 1ο Δημοτικό, το 4ο Δημοτικό, το 16ο Δημοτικό, το 4ο Λύκειο και συνεχίζονται σε άλλες σχολικές μονάδες. Οι εργασίες αφορούν σε καινούργια στέγαστρα, ανακαίνιση των σχολικών γήπεδων μπάσκετ και βόλεϊ, αλλαγές κουφωμάτων, μονώσεις, τοποθέτηση ασανσέρ όπου χρειάζεται, νέες περιφράξεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς και άλλα. Ικανοποιείται και ένα αίτημα πολλών ετών του 16ου Δημοτικού, να αποκτήσει επιτέλους τουαλέτες.

"Κάνουμε κάθε τι δυνατό ώστε οι σχολικές μας μονάδες να είναι σύγχρονες, λειτουργικές και φιλικές για μαθητές και εκπαιδευτικούς και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους όλων: Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Νατάσσα Αργυροπούλου δίνει τον καλύτερό της εαυτό, η επιβλέπουσα μηχανικός Κορίνα Κάνα εργάζεται πυρετωδώς και όλοι μαζί καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα στο καλοκαίρι για να αλλάξουμε τα σχολεία μας", σημειώνει επίσης στην ανάρτησή του ο κ. Παπανικολάου.