Παρουσία μαθητών η συγκομιδή ελιών σήμερα στον Άγιο Παντελεήμονα

09-11-2017 16:16:11

Συνεχίζεται η συγκομιδή ελιών από το Δήμο Γλυφάδας και εθελοντές, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με στόχο την παραγωγή ελαιόλαδου και τη διανομή του σε άπορες οικογένειες, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Σήμερα το πρωί, στο χώρο δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, επί της οδού Κων/νου Καραμανλή, τις προσπάθειες των εθελοντών και του Δήμου Γλυφάδας στο μάζεμα των ελιών ενίσχυσαν και μαθητές και μαθήτριες του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας, συνοδεία καθηγητών. Το παρών έδωσε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Αναστασία Αργυροπούλου.

Η ομάδα των μαθητών που παρευρέθηκε στο χώρο ενημερώθηκε για την όλη διαδικασία από την ψυχή της προσπάθειας αυτής όλα αυτά τα χρόνια, το Σταύρο Γιακουμάκη και τους υπόλοιπους εθελοντές του Δήμου Γλυφάδας, ενώ στη συνέχεια, συμμετείχαν και οι ίδιοι οι μαθητές στη συγκομιδή των ελιών, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα σύνεργα, πάντα υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των μεγαλύτερων ηλικιακά παρευρισκόμενων.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να δηλώσουν εθελοντικά συμμετοχή και να βοηθήσουν στη συγκομιδή, αλλά και να ενημερωθούν για τις ακριβείς ώρες και ημέρες, μπορούν να επικοινωνούν στο πενταψήφιο τηλέφωνο του Δήμου Γλυφάδας, 15464 ή να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου.