Παπανικολάου: Συνεχίζουμε τα έργα σε όλη τη Γλυφάδα

08-05-2018 15:44:58

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε πως συνεχίζονται τα έργα της Δημοτικής Αρχής σε όλη τη Γλυφάδα, ενώ, παράλληλα, προανήγγειλε και ενημέρωση σχετικά με δύο μείζονα ζητήματα για τη Γλυφάδα, όπως είναι αυτά του νέου κοιμητηρίου και των παραλιών.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Παπανικολάου ανέφερε: «Εργασιών συνέχεια στη Γλυφάδα μας, έργων πνοής, υποδομής, που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε μέσα στο Μάιο το μεγάλο έργο της ανακατασκευής όλων των πεζοδρομίων, κατά μήκος της Γούναρη, στην Παλμύρας και στην Ηφαίστου (γύρω από τις νέες παιδικές χαρές) και αλλού. Σύντομα ξεκινάμε και στη Γεννηματά.

Προσοχή: Δε βγάζουμε απλά κάποιες φθαρμένες πλάκες για να βάλουμε καινούργιες. Ανακατασκευάζουμε πλήρως τα πεζοδρόμια, δημιουργούμε ειδικές εσοχές για στάθμευση αυτοκινήτων και ράμπες για ΑμΕΑ, δενδροφυτεύουμε όπου είναι εφικτό και κάνουμε κάθε άλλη παρέμβαση που χρειάζεται, ώστε όλοι οι πεζοί να απολαμβάνουν ανεμπόδιστα τον περίπατό τους στη Γλυφάδα.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα έργα στον αγωγό ομβρίων υδάτων στην Κων/νου Αθανάτου , για να θωρακίσουμε αντιπλημμυρικά την Άνω Γλυφάδα και φυσικά όλο το Δήμο μας. Ένα έργο που θα ανακουφίσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι χρόνια - το ζήσαμε και τις τελευταίες μέρες - ταλαιπωρούνται από τις πλημμύρες.

Φυσικά συνεχίζουμε τις εργασίες στη νέα παιδική χαρά στην Ηφαίστου (πίσω από την εφορία ) και την ανάπλαση γύρω από την Παλμύρας, που ολοκληρώσαμε πρόσφατα - δύο σημεία όπου η Γλυφάδα αποκτά δύο ακόμα σύγχρονους και ποιοτικούς παιδότοπους και κοινόχρηστους χώρους αναψυχής.

Επειδή, τέλος, μας ρωτάτε καθημερινά για δύο μείζονα θέματα, αύριο κιόλας θα κάνουμε μία πολύ σημαντική ενημέρωση για την παραλία μας και πολύ σύντομα θα ενημερώσω αναλυτικά και για το κορυφαίο θέμα του νέου κοιμητηρίου της πόλης μας .

Συνεχίζουμε, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πάνω από όλα με την απεριόριστη αγάπη για την πόλη μας».