Όλα έτοιμα για το γάμο της χρονιάς στη Γλυφάδα

20-07-2018 15:41:59

Αύριο, στις 20:30, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ο γάμος της χρονιάς για τη Γλυφάδα. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Εύα Ντογιάκου.

Το Ιερό Μυστήριο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, κ. Παύλος, ενώ κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.

Οι προετοιμασίες για το γάμο είναι πυρετώδεις και όλα είναι έτοιμα, ώστε η πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου να υποδεχτεί αύριο τους εκατοντάδες προσκεκλημένους που θα σπεύσουν να ευχηθούν στον πρώτο δημότη της Γλυφάδας και στη σύζυγό του, καθώς ο κύκλος γνωριμιών του ζεύγους είναι ιδιαίτερα μεγάλος, μιας και ο κ. Παπανικολάου έχει υπάρξει ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ, ενώ έχει διατελέσει και πέντε χρόνια ευρωβουλευτής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του iglyfada.gr, πλήθος κόσμου έχει περάσει από το δημαρχείο Γλυφάδας τις τελευταίες εβδομάδες για να δώσει τις ευχές του στο Δήμαρχο Γλυφάδας και να δώσει το δώρο του γάμου.

Η μέλλουσα νύφη, Εύα Ντογιάκου, η οποία υπηρετεί τη μάχιμη δικηγορία και έχει εξειδικευτεί στο ποινικό δίκαιο, είναι κόρη του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρου Ντογιάκου, ενώ, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο κ. Παπανικολάου, με την Εύα Ντογιάκου γνωρίστηκαν στο Ευγενίδειο Νοσοκομείο, όπου είχε βρεθεί ο ίδιος για ένα θέμα υγείας συγγενούς του και η μέλλουσα σύζυγός του ήταν εκεί ως νομική σύμβουλος.