Οι ευχές στο Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου

23-04-2018 22:41:33

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για την Ορθοδοξία και τη χώρα μας, καθώς τιμάται η γιορτή του Αγίου Γεωργίου και ο Δήμος Γλυφάδας έχει την τιμητική του, αφού έχει την ονομαστική του εορτή ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Από νωρίς σήμερα το πρωί έως και αργά το απόγευμα πλήθος κόσμου, φίλοι και γνωστοί, δημότες της Γλυφάδας και όχι μόνο, πέρασαν από το Δημαρχείο Γλυφάδας για να ευχηθούν στον κ. Παπανικολάου για τη γιορτή του, ενώ σε όλους προσφέρονταν εδέσματα και γλυκά.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με προσωπική του ανάρτηση σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστεί εκ μέρους της μέλλουσας συζύγου του, Εύας Ντογιάκου και του ίδιου όλους όσους τον θυμήθηκαν για τις ευχές τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Και του χρόνου διπλός», μου ευχηθήκατε πολλοί φίλοι τα προηγούμενα χρόνια. Φαίνεται ότι αυτή η ευχή έπιασε και φέτος πράγματι γίνομαι διπλός. Η - πολύ σύντομα - σύζυγός μου κι εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις ευχές σας για την ονομαστική μου εορτή. Ευχόμαστε σε όλους τους εορτάζοντες χρόνια πολλά, με υγεία, αγάπη κι ευτυχία».

Το iglyfadaεύχεται στο Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή και ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο!