Ο Τόλης Βοσκόπουλος ζωντανά στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας

07-07-2018 20:10:15

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ετοιμάζεται να δώσει το παρών στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας και να απογειώσει το κοινό με μία μοναδική συναυλία, γεμάτη από τις επιτυχίες του, που περιμένουν πώς και πώς οι αναρίθμητοι θαυμαστές του, την Τετάρτη, 18 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στο χώρο εκδηλώσεων της 3ης μαρίνας Γλυφάδας.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας 2018 ξεκινά αυτήν την Παρασκευή, 13 Ιουλίου και για 4η συνεχή χρονιά οι καλοκαιρινές βραδιές των Γλυφαδιωτών αναμένεται να γεμίσουν από μουσική, τραγούδι και χορό, με τις συναυλίες γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, αλλά και με τις πολλές κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις που φέρνει ο Δήμος Γλυφάδας, εν'ω σημειώνεται πως και φέτος, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρωθούν φάρμακα και τρόφιμα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Ανάμεσα στα μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα που θα «παρελάσουν» από τις πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις, λοιπόν, θα είναι και ο πασίγνωστος, καταξιωμένος και ανεπανάληπτος Έλληνας ερμηνευτής, Τόλης Βοσκόπουλος, για τον οποίο, μάλιστα, έγραψε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου: «"Ανεπανάληπτος στο λέω και θυμήσου....."
Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού τραγουδιού.

Είναι πάντα μοναδικό το συναίσθημα και μεγάλη η συγκίνηση όταν συναντιέσαι με μια τέτοια προσωπικότητα. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό όταν η συζήτηση κλείνει με συμφωνία για μια μεγάλη συναυλία στη Γλυφάδα μας, στις 18 Ιουλίου!

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος έκλεισε 60 χρόνια παρουσίας στο τραγούδι και στο θέατρο. Θα τα γιορτάσει τραγουδώντας ζωντανά στη Γλυφάδα: Την Τετάρτη, 18 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, σε μια βραδιά που θα μας ταξιδέψει και θα μας απογειώσει μουσικά. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική συναυλία, στον υπέροχο χώρο εκδηλώσεων που έχουμε δημιουργήσει στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Η σπουδαία αυτή μουσική παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 που ξεκινά σε λίγες μέρες (σύντομα θα έχετε το πλήρες πρόγραμμα). Θυμίζουμε ότι όπως κάθε χρόνο η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη, μέσω των κοινωνικών μας δομών.

Να μη λείψει κανείς!».