Ο Νίκος Παπάζογλου υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Γλυφάδας

17-04-2018 18:18:18

Υποψήφιος για την προεδρία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα θα είναι ο επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Παπάζογλου. Ο κ. Παπάζογλου ανακοίνωσε δημοσίως την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΗΜ.Τ.Ο. του κόμματος στη Γλυφάδα, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 13 Μαΐου.

Με μία μακροσκελή ανακοίνωσή του ο κ. Παπάζογλου εξηγεί τους λόγους που καθιστούν μονόδρομο την υποψηφιότητά του ως Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, έχοντας ως παρακαταθήκη τα χρόνια της ενασχόλησής του με τα κοινά της Γλυφάδας σε συνδυασμό με την επιτυχημένη επαγγελματική του καριέρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπάζογλου αναφέρει: «Έχοντας ανακοινώσει την υποψηφιότητά μου, έκρινα σκόπιμο να επιχειρηματολογήσω για αυτή μου την πράξη. Δε θα αναφέρω τους λόγους που θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος, γιατί αυτό θα σπεύσουν να το κάνουν όλοι.

Θα αναφέρω, όμως, τους λόγους που δεν μπορώ να απέχω από αυτήν την κορυφαία εκλογική διαδικασία. Αγωνίζομαι από μικρό παιδί, για ό,τι έχω καταφέρει μέχρι τώρα, έχοντας στο μυαλό μου τη φράση του Ν. Καζαντζάκη: «Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ,μονάχος μου, έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω». Δε θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος σε μία διαδικασία, μέσω της οποίας μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στην υλοποίηση του οράματός μας.

Πιστεύω πως ο ρόλος των τοπικών οργανώσεων είναι να υπερασπίζονται και να διαδίδουν την ιδεολογία του κόμματος στις τοπικές κοινωνίες. Αυτό αποτελεί ένα μικρό, αλλά κύριο λιθαράκι στην επίτευξη της αλλαγής που και εγώ οραματίζομαι. Το χρωστάμε, άλλωστε, στις γενιές που ακολουθούν.

Όλα τα χρόνια της πολιτικής, αλλά και επαγγελματικής, σταδιοδρομίας μου πορεύομαι με γνώμονα την ορθή, ηθική, πολιτική μου στάση. Για αυτό έχω και το θάρρος, σε αυτήν τη στιγμή της πολιτικής κρίσης που βιώνουμε, να σας ζητάω να με στηρίξετε. Έχοντας παρακαταθήκη τη μέχρι τώρα πορεία μου σε όποια θέση ευθύνης χρειάστηκε να προσφέρω, στο Δήμο, αλλά και στο κόμμα, με ανιδιοτέλεια και με αίσθημα προσφοράς προς το συνάνθρωπό μου, διεκδικώ την προεδρεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας.

Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρα γεγονότα. Βιώνει, μάλιστα, ταυτόχρονα με την οικονομική κρίση, τη μεγαλύτερη κρίση αξιών και ήθους που έχει υπάρξει στη μεταπολιτευτική ζωή της χώρας. Γιατί μόνο αν διασφαλίσουμε τις αξίες μας, μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα μας. Την Ελλάδα που προσδοκούμε και βλέπουμε μέσα από το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Την Κυριακή, 13 Μαΐου, εσύ αποφασίζεις και η ψήφος σου μετράει!».