Ο Δήμος Γλυφάδας μοίρασε λουλούδια στις γυναίκες

08-03-2018 19:28:53

Ο Δήμος Γλυφάδας γιόρτασε και τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μοιράζοντας από το πρωί στην Πλατεία Εσπερίδων λουλούδια και συγκεκριμένα γλαστράκια με άνθη, που υπήρχαν πάνω σε πολλές παλέτες, στις γυναίκες που περνούσαν από το σημείο, είτε για να πάνε στις δουλειές τους είτε για βόλτα ή ψώνια.

Μάλιστα, πολλές από τις γυναίκες που πήραν το δώρο τους, ανταπέδωσαν την κίνηση αυτή με ένα μεγάλο χαμόγελο και σχολίασαν χαρακτηριστικά πως «αποτελεί μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής της Γλυφάδας και του Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου».

Αξιοσημείωτο είναι δε και το γεγονός πως πολλές από αυτές δεν είναι δημότισσες Γλυφάδας, αλλά, φυσικά, δέχτηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση τα άνθη που τους προσφέρθηκαν.

Το παρών στην όλη διαδικασία έδωσαν εκπρόσωποι του Δήμου Γλυφάδας, με την Αντιδήμαρχο Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων, Αναστασία Πατεράκη και τη Δημοτική Σύμβουλο Γλυφάδας, Μαρία Παπάζογλου, να έχουν αναλάβει να προσφέρουν τα άνθη στις γυναίκες που βρίσκονταν γύρω από την Πλατεία Εσπερίδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως λουλούδια προσφέρθηκαν και στις εργαζόμενες γυναίκες του Δήμου Γλυφάδας, μία κίνηση που επίσης έγινε αποδεκτή με ευχαρίστηση.