Ο Δήμος Γλυφάδας αναβαθμίζει την παραλιακή οδό

03-08-2018 21:01:52

Η αναβάθμιση της παραλιακής οδού, της Διαδόχου Παύλου, είναι πλέον γεγονός από το Δήμο Γλυφάδας, καθώς τις τελευταίες ημέρες συνεργεία του Δήμου ασφαλτοστρώνουν και προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ποιοτικές παρεμβάσεις, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Όπως σχολίασε ο κ. Παπανικολάου το έργο αυτό ανήκει στο ευρύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας, καθώς θα δημιουργηθεί νέος πεζόδρομος, αλλά και ποδηλατόδρομος, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια και με άλλα έργα οδοποιίας σε πολλά σημεία της Γλυφάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, αναφέρει τα εξής: «Έφτασε η ώρα για την αναβάθμιση της παραλιακής μας οδού, της Διαδόχου Παύλου, όπου δυστυχώς επί 30 χρόνια δεν είχε γίνει η παραμικρή επισκευή.

Περιμέναμε πρώτα (η αλήθεια είναι αρκετά) να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις των εταιριών κοινής ωφέλειας - για να μην έχουμε μετά μπαλώματα - ενώ προχωρήσαμε σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και κατασκευή νέων φρεατίων σε σημεία που εγκλωβιζόταν το νερό από την έλευση του Τραμ στη Γλυφάδα και μετά, ιδίως δε μπροστά στο παλιό Sirocco.

Αφού ολοκληρώθηκαν αυτά, στρώνουμε αυτές τις μέρες ολοκαίνουργια άσφαλτο σε όλο το δρόμο.

Η ανάγκη για διαρκή αναβάθμιση της Γλυφάδας μας είναι μεγάλη, οι στόχοι μας είναι υψηλοί και περιθώριο για χαλάρωση δεν υπάρχει ούτε τον Αύγουστο.

Βήμα βήμα, με οργανωμένο σχέδιο, η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της πόλης μας συνεχίζεται.

Συνεχίζουμε μετά την ασφαλτόστρωση σύντομα με νέο πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο και άλλες στοχευμένες, ποιοτικές παρεμβάσεις.

Όπως έχουμε προγραμματίσει, τα έργα οδοποιίας σε πολλά σημεία της πόλης μας, θα προχωρήσουν με αμείωτη ένταση το επόμενο διάστημα.

Συνεχίζουμε».