«Ο Δίας… ξαναγύρισε» απόψε στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018

23-07-2018 14:50:26

Με τη θεατρική παράσταση: «Ο Δίας… ξαναγύρισε» συνεχίζεται απόψε το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018, με ώρα έναρξης τις 21:00, στον ειδικά διαμορφωμένο παραλιακό χώρο, στην 3η μαρίνα Γλυφάδας.

Πρόκειται για μία σατιρική κωμωδία του Άγγελου Μοσχονά, όπου πρωταγωνιστούν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως η Ελένη Φιλίνη, ο Χρήστος Φωτίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιώργος Καπετανάκος, η Ντίνα Βούρτση και η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

Η παράσταση αυτή διατρέχει αποτελεσματικά την ιδιωτική, αλλά και τη δημόσια ζώνη, επισημαίνοντας ότι ο άνθρωπος είναι ένα πλάσμα που είναι συνεχώς «υπό κατασκευήν». Είναι, δηλαδή, μια παράσταση που συνδυάζει το μύθο και την αλήθεια.

Στο μεταξύ, χτες, στον ίδιο χώρο εκδηλώσεων, ο «Johny Vavouras» και οι «The Cadillacs» πραγματοποίησαν μία εξαιρετική συναυλία και διασκέδασαν το κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες με νότες και με ήχους από το παρελθόν, σε ξέφρενους ρυθμούς rock n’ roll, swing και blues.

Υπενθυμίζεται πως η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, αφού αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για τους δημότες της Γλυφάδας που τα έχουν ανάγκη μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου Γλυφάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ στις ηλεκτρονικές ιστοσελίδες: http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/to-programma-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1306 και www.glyfada.gr/festival.

Χορηγοί επικοινωνίας του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Μουσικός 98.6, Sfera 102.2 και το «Ραδιόφωνο 24/7» στους 88.6.