Νέος φωτισμός στις γειτονιές της Γλυφάδας

11-07-2018 17:25:39

Τα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας τις τελευταίες ημέρες τοποθετούν διαρκώς λάμπες LEDτελευταίας τεχνολογίας, οικολογικές και οικονομικές, σε όλες τις γειτονιές της Γλυφάδας, ώστε να μην υπάρχει σκοτεινός δρόμος και να μπορούν όλοι οι δημότες να μετακινούνται με αίσθημα ασφάλειας, άφοβα και ευχάριστα.

Αυτό αναφέρει και με δήλωσή του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου: ««Περισσότερο φως, λιγότερο έγκλημα»: Έρευνες δεκαετιών στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο έχουν αποδείξει ότι όσο πιο φωτεινός είναι ένας δρόμος, τόσο μειώνεται η λεγόμενη μικρή εγκληματικότητα (κλοπές, διαρρήξεις, κ.λπ.) στο σημείο αυτό.

Αυτό ακριβώς επιχειρούμε να κάνουμε στη Γλυφάδα. Μια πόλη με το φωτισμό που δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, αλλά φυσικά κάνει και κάθε γειτονιά πιο όμορφη, νοικοκυρεμένη και αισθητικά αναβαθμισμένη.

Κάντε μια βόλτα αυτήν την εβδομάδα στον Άγιο Τρύφωνα, στην πλατεία Κατράκη, στην Αγία Τριάδα, στην Πανδώρας, στην Αγίου Νικολάου, στην Ξάνθου, στη Ζαμάνου, στην Αρετής, στην Παλλάδος, στην Αριστομένους, στην Αριστοφάνους, στην Αγαμέμνονος, στην Επαμεινώνδα, στην Αγησιλάου και αλλού. Θα δείτε συστοιχίες με λάμπες LED τελευταίας γενιάς, που κάνουν... τη νύχτα μέρα!

Με τρόπο οικολογικό και οικονομικό, φωτίζουμε όλες τις γειτονιές και τις γωνιές της πόλης μας, για να μπορεί κάθε πεζός να περπατά άφοβα και πιο ευχάριστα.

Είμαστε στη διαδικασία τοποθέτησης 2.000 ολοκαίνουργιων φωτιστικών LED τελευταίας γενιάς στους δρόμους και στις πλατείες της Γλυφάδας και φυσικά δε θα σταματήσουμε μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία γωνιά, με τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό.

Συνεχίζουμε» .