Νέα τροπή στην υπόθεση με υπάλληλο της Πολεοδομίας Γλυφάδας

02-07-2018 14:16:28

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με υπαλλήλους της Πολεοδομίας Γλυφάδας, σε ένα ζήτημα που καθώς φαίνεται έχει πολλές πτυχές που σίγουρα θα απασχολήσουν και τη δικαιοσύνη. Η «Κυριακάτικη Δημοκρατία» που είχε αναδείξει το θέμα, απάντησε χθες με νέο ρεπορτάζ στην εξώδικη επιστολή που έλαβε από τον Κωνσταντίνο Βαρδακούλια, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης Γλυφάδας, σχετικά με το ζήτημα περί παράνομων δραστηριοτήτων στελέχους της Πολεοδομίας Γλυφάδας, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/skandalo-apo-stelexos-tis-poleodomias-glufadas-/1121.

Συγκεκριμένα, στην εφημερίδα επισημαίνεται ότι ελήφθη μια εξώδικη επιστολή από τον κύριο Κωνσταντίνο Βαρδακούλια, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης Γλυφάδας, με την οποία διαμαρτύρεται για δημοσίευμα, στο οποίο αν και δεν ονοματίζεται, παρ’ όλα αυτά φωτογραφίζεται, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Και συνεχίζει τονίζοντας πως φωτογραφίζεται ως μέτοχος σε ιδιωτικές κατασκευαστικές εταιρείες, γεγονός που είναι προδήλως και με βάση την κοινή λογική ασυμβίβαστο με τη θέση του πολεοδόμου. Ο ίδιος διαψεύδει πως έχει οποτεδήποτε ασκήσει δραστηριότητα σε σύγκρουση με τα συμφέροντα του Δήμου, καταγγέλλει ως στημένη την καταγγελία υπαλλήλων του Δήμου εναντίον του, μιλά για προσβολή του και συκοφαντική δυσφήμηση και καλεί για αυτούς τους λόγους να γίνει αποκατάσταση «της αλήθειας», μέσω της δημοσίευσης της απάντησής του.

Από την «Κυριακάτικη Δημοκρατία», θέλοντας, προφανώς, να μη μείνει κανένα «μελανό» σημείο στην υπόθεση, δημοσιεύονται, πέρα από την άποψη του κ. Βαρδακούλια και έγγραφα που διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του, ενώ σημειώνεται επίσης πως κάθε άλλο παρά αγαστή είναι η συνεργασία του με το Δήμο Γλυφάδας, όπως αποδεικνύεται από σχόλια και δηλώσεις του Δημάρχου για θέματα ευθύνης του, αλλά και από τις διαδικασίες που έχει κινήσει ήδη ο Δήμος Γλυφάδας.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρατίθενται στην κρίση του κοινού και φωτογραφίες από πολυκατοικίες συμφερόντων του που έχουν κτιστεί στην περιοχή, καθώς επίσης και ΦΕΚ και άλλα αποδεικτικά ίδρυσης κατασκευαστικών εταιρειών με τον ίδιο μέτοχο και άλλα σχετικά έγγραφα, όπως και η καταγγελία των συναδέλφων του, που ο ίδιος στην εξώδικη διαμαρτυρία του καταγγέλλει ως μεθόδευση.