Νέα παιδική χαρά από το Δήμο Γλυφάδας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας

09-11-2017 17:18:12

Η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας συνεχίζει το έργο της δημιουργικής ανάπλασης των υπαίθριων χώρων της πόλης. Αυτήν τη φορά, σειρά έχει η νέα παιδική χαρά μπροστά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Πρόκειται για την τρίτη παιδική χαρά που αναμένεται να εγκαινιάσει φέτος ο Δήμος Γλυφάδας, ύστερα από αυτές στις πλατείες Ξενοφώντος και Καραϊσκάκη.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα νέο μικρό «χωριό» ετοιμάζουμε για τους μικρούς μας φίλους, μπροστά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Ένα παιδικό χωριό με δεντρόσπιτα, που συνδέονται με γέφυρες ανάμεσα στα δέντρα, με διπλό τελεφερίκ για πρώτη φορά και με πολλές ακόμα εκπλήξεις, πάντα, με τις πλέον υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Ένα χωριό που όλοι μας είχαμε ονειρευτεί να είχαμε και να παίζουμε όταν ήμασταν παιδιά...Σε κάθε παιδική χαρά που φτιάχνουμε, βάζουμε όλη μας την αγάπη, βάζουμε τη φαντασία μας, μπόλικο μεράκι και πολλή ψυχή. Το νέο παιδικό χωριό του Δήμου Γλυφάδας θα είναι σύντομα έτοιμο να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους! Συνεχίζουμε».