Με άρωμα ανατολής η πρώτη συναυλία στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018

17-07-2018 11:33:18

Το πρώτο μουσικό μέρος του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 έλαβε χώρα χτες με τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Έλλης Πασπαλά στον ειδικά διαμορφωμένο παραλιακό χώρο της 3ης μαρίνας Γλυφάδας, στις 21:00.

Πλήθος κόσμου, σχεδόν 2.500 δημότες της Γλυφάδας και όχι μόνο, έσπευσαν να απολαύσουν μια εξαιρετική συναυλία με έντεχνα τραγούδια από τις δύο εξαιρετικές μουσικούς, οι οποίες ταξίδεψαν το κοινό με τις νότες τους που συναντούν Ανατολή και Δύση, υπό το μαγικό ήχο του βιολιού, ενώ, μεταξύ άλλων, παρουσίασαν και την υπέροχη μουσική του κομματιού «Ο Σταθμός» από την «Πολίτικη Κουζίνα».

Πριν την έναρξη της συναυλίας η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ του Δήμου Γλυφάδας, κα Μαρία Παπάζογλου, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους, λέγοντας: «Σας καλωσορίζουμε σε μία ακόμα πολιτιστική βραδιά του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας. Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε τόσο κόσμο, σε ένα τόσο ωραίο μέρος, κάτω από τα αστέρια και δίπλα στη θάλασσα. Απόψε θα απολαύσουμε μία ξεχωριστή συναυλία από δύο εξαιρετικές καλλιτέχνιδες του ελληνικού, έντεχνου, τραγουδιού. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν στο να απολαμβάνουμε τις μοναδικές αυτές εκδηλώσεις».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος είπε: «Καλησπέρα σε όλους. Απόψε φιλοξενούμε το πρώτο μουσικό μέρος του Φεστιβάλ του Δήμου μας με τη συναυλία αυτή, με τις εξαιρετικές Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά, μετά το κινηματογραφικό και το θεατρικό κομμάτι που ήδη ξεκινήσαμε και έπεται και συνέχεια, αρχής γενομένης από τη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου την Τετάρτη,. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσους εργάζονται καθημερινά για να πραγματοποιηθεί αυτό το Φεστιβάλ και όλους όσους βοήθησαν στην επιλογή των εκδηλώσεων που θα φιλοξενήσουμε. Το Φεστιβάλ συνεχίζεται μέχρι το τέλος Αυγούστου και εμείς φροντίζουμε καθημερινά να ενημερώνουμε για τις επόμενες εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα με φυλλάδια και στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα. Μακάρι αυτές οι βραδιές να είναι βραδιές ψυχαγωγίας, διασκέδασης, βραδιές πολιτισμού που θα τις χαρούμε όλοι και θα ικανοποιηθούν όσο περισσότερες προτιμήσεις γίνεται, γιατί, πραγματικά, όλοι το έχουμε ανάγκη αυτό μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ευχαριστώ όλους εσάς που συνεισφέρατε και σήμερα φάρμακα και τρόφιμα, τα οποία και διατίθενται άμεσα προς τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου Γλυφάδας, ενώ και σήμερα θα υπάρχουν μετά το τέλος της συναυλίας λεωφορεία του Δήμου μας έξω από αυτόν το χώρο προκειμένου να μεταφέρουν όσους το επιθυμούν στην Άνω Γλυφάδα και σε άλλες περιοχές».

Η συνέχεια του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 έρχεται αύριο, Τετάρτη, με τη μεγάλη συναυλία του αγαπημένου Τόλη Βοσκόπουλου στην 3η μαρίνα Γλυφάδας.

Υπενθυμίζεται πως η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 21:00 και πως αντί εισιτηρίου συλλέγονται φάρμακα και τρόφιμα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/to-programma-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1306 και http://www.glyfada.gr/festival.