Ληστές στο σπίτι της Αντιδημάρχου Γλυφάδας

10-04-2018 10:14:11

Ληστές μπήκαν μέσα στη νύχτα μέσα στο σπίτι της Αντιδημάρχου Διοικητικού και δημοτικής συμβούλου του Δήμου Γλυφάδας, Αναστασίας Πατεράκη, στην Τερψιθέα. «Χαμός στην Αγίου Νεκταρίου μας λήστεψαν το σπίτι μας τα κατέστρεψαν όλα μόλις τώρα έχει έρθει η αστυνομική δύναμη της Γλυφάδας» έγραψε η ίδια στο Facebook τα χαράματα, εμφανώς αναστατωμένη, ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «τα αντικείμενα που κλάπηκαν δεν ξαναγυρνάνε πίσω, πράγματα μιας ζωής».

Δίνοντας λεπτομέρειες του συμβάντος, η κ. Πατεράκη σημείωσε: «Είμαστε σοκαρισμένοι οικογενειακώς, ξεκλειδώναμε το σπίτι και οι ληστές ήταν μέσα στο σπίτι ακούσανε τις φωνές μου ξεσήκωσα όλη την Αγίου Νεκταρίου και πήδηξαν από το μπαλκόνι της κουζίνας». Ανέφερε επίσης ότι ξεκλείδωσαν την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού της με δαγκάνες, έσπασαν πέντε σύρτες και άνοιξαν όλες τις μπαλκονόπορτες.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, οι διαρρήκτες έκλεψαν 1.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας περίπου 9.000 ευρώ.

Όλη η γειτονιά είναι από νωρίς το πρωί στο πόδι, για μία ακόμα ληστεία που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή, αυτή τη φορά στο σπίτι της αντιδημάρχου.