Η μικρή γωνιά της Γλυφάδας που μεταμορφώθηκε!

13-02-2018 23:42:36

Η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας συνεχίζει το έργο της ανάπλασης και της αναβάθμισης των γειτονιών, των δρόμων, των πεζοδρομίων και των πλατειών της πόλης. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η μικρή πλατεία, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αρχιπελάγους.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε σχετικά: «Η πόλη μας είναι οι πλατείες της, οι δρόμοι της, τα σοκάκια της, οι μικρές και μεγάλες γωνιές της. Μια τέτοια γωνιά, στη διασταύρωση Γούναρη και Αρχιπελάγους, αναμορφώσαμε με πολλή αγάπη και μπόλικο μεράκι.

Νέος σχεδιασμός και διαμόρφωση με υλικά υψηλής ποιότητας, καινούργια δέντρα, νέα παγκάκια, μοντέρνο πεζοδρόμιο με οδεύσεις τυφλών και ράμπες για ΑΜΕΑ, καινούργιος φωτισμός και αρκετές ακόμα καλά μελετημένες παρεμβάσεις, που μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά την - εγκαταλελειμμένη μέχρι πρότινος - πλατεία αυτή σε ένα ακόμα μικρό στολίδι για τη Γλυφάδα μας.

Συνεχίζουμε με όλους τους δημόσιους χώρους, για να μπορεί κάθε Γλυφαδιώτης, κάθε ηλικίας, να χαίρεται και να απολαμβάνει την πόλη του και τη γειτονιά του».