Η γιορτή λήξης του Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας

20-07-2018 12:04:08

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες στην 3η μαρίνα Γλυφάδας η τελετή λήξης του Summer Camp που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Γλυφάδας.

Πλήθος κόσμου, σχεδόν 3.000 γονείς και παιδιά, απόλαυσαν μία μοναδική γιορτή γεμάτη με μουσική, χορό, γέλιο και τραγούδι, με εξαιρετικά eventsστα οποία συμμετείχαν τα παιδιά του Summer Camp και τα οποία επιμελήθηκαν ο Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Περικλής Δορκοφίκης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γλυφάδας, κα Νατάσα Αργυροπούλου, μαζί με το επιτελείο του Summer Camp.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, μίλησε στο κοινό που παρευρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο για το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018, στον παραλιακό χώρο, στην 3η μαρίνα Γλυφάδας και είπε, μεταξύ άλλων: «Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλές διακοπές να έχουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους εργάστηκαν, ώστε το Summer Camp να διεξαχθεί με αυτόν τον επιτυχημένο τρόπο όλες αυτές τις εβδομάδες και ιδιαιτέρως, τον Τομεάρχη Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Περικλή Δορκοφίκη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γλυφάδας, κα Νατάσα Αργυροπούλου.

Το φετινό Summer Camp, το οποίο διεξήχθη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ήταν, ομολογουμένως, το καλύτερο από όλα. Συμμετείχαν περισσότερα παιδιά από κάθε άλλη φορά, πάνω από 1.200 και είχε εξαιρετικό πρόγραμμα, που συνδύαζε τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, αλλά και την επιμόρφωση, με τις εκπαιδευτικές εκδρομές, στο Πλανητάριο, στο Αττικό Πάρκο κ.α., τις οποίες σίγουρα απόλαυσαν όλα τα παιδιά και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους επιμελήθηκαν, ώστε να πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια. Ειλικρινά κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να έχουν οι μικροί μας φίλοι ένα χαρούμενο καλοκαίρι και να είναι χαμογελαστοί και η ευθύνη για εμάς κάθε χρόνο μεγαλώνει, γιατί και ο αριθμός των συμμετεχόντων αυξάνεται. Καλή συνέχεια καλοκαιριού σε όλους!».

Το show περιελάμβανε μουσικοχορευτικές παραστάσεις, αγωνίσματα σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες τύπου «Survivor», ενώ το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η συναυλία του μουσικού συγκροτήματος «Rec», που ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με τα χορευτικά τραγούδια τους. Επίσης στο χώρο υπήρχαν ξυλοπόδαροι και μασκότ που διασκέδαζαν και έβγαζαν φωτογραφίες με τα παιδιά.

Η γιορτή έληξε με πυροτεχνήματα στον ουρανό της Γλυφάδας και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Summer Camp.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα του Summer Camp συνεχίζεται για άλλη μία εβδομάδα, όπου όλα τα παιδιά θα βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, καθώς θα βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο και πέρα από την ξενάγηση στο μουσειακό χώρο, θα παρακολουθήσουν την ξεχωριστή στιγμή παράδοσης - παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μεξικό.