Επίσκεψη του Summer Camp Γλυφάδας στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

29-06-2018 13:59:21

Το φετινό Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας ξεκίνησε και ήδη από τις πρώτες ημέρες τα περισσότερα από 1.200 παιδιά που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα δείχνουν ενθουσιασμένα με τις ποικίλες δραστηριότητες και με τις τόσο ψυχαγωγικές όσο και εκπαιδευτικές εκδρομές.

Η αρχή, μάλιστα, έγινε χτες με την επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και αυτό ανέδειξε με μήνυμά της και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γλυφάδας, κα Αναστασία Αργυροπούλου, η οποία επισκέφτηκε το χώρο μαζί με τα παιδιά και κατέγραψε αυτήν τη μοναδική εμπειρία.

Η κα Αργυροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκινώντας δυνατά, με μια γιορτή που την χάρηκαν τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι φίλοι μας, οι δύο πρώτες ημέρες του θερινού μας Summer Camp συνεχίστηκαν υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες μεν, με πολύ κέφι, παιχνίδι και χαμόγελο δε. Το πρόγραμμά μας συνεχίστηκε με την πραγματοποίηση της πρώτης μας εκδρομής στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Τα παιδιά από το πρωί ήταν ενθουσιασμένα και ανυπόμονα! Με την άφιξή μας στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, τα παιδιά με μεγάλο ενδιαφέρον περιηγήθηκαν, θαύμασαν και γνώρισαν από κοντά σπάνια είδη της πανίδας του πλανήτη μας και παρακολούθησαν την εντυπωσιακή παράσταση με τα δελφίνια.

Η εκπαιδευτική μας εκδρομή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα παιδιά μας, τα γέμισε με γνώσεις και με εμπειρίες, ενώ το μεσημέρι αποχώρησαν από το Summer Camp με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους! Το χαμόγελο που αποζητούμε από τα παιδιά, εμείς που διοργανώσαμε και ασχολούμαστε καθημερινά με το Summer Camp, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας! Η μόνη που αποζητούμε!».