'Ενας μοναδικός πεζόδρομος γύρω από το Γκολφ

12-06-2018 11:10:30

Η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τα έργα ανάπλασης και τις βελτιωτικές παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές της Γλυφάδας.

Αυτήν τη φορά σειρά είχε η περιοχή γύρω από το Γκολφ γλυφάδας, όπου συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας τοποθέτησαν λάμπες φωτισμού τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες σε συνδυασμό με τα ποικίλα είδη φυτών που έχουν τοποθετηθεί στον πεζόδρομο γύρω από το Γκολφ, δίνουν τη δυνατότητα για έναν πολύ απολαυστικό περίπατο σε όποιον το θελήσει.

Αυτό ανέφερε με μήνυμά του και ο Δήμαρχος γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος σχολίασε τα εξής: «Οι καλοκαιρινές βραδιές στην Αττική είναι ιδανικές για βόλτες κι εμείς μόλις βάλαμε την τελευταία πινελιά στον «καμβά» του ξεχωριστού πεζόδρομου και ποδηλατοδρόμου που δημιουργήσαμε περιμετρικά του Γκολφ.

Κάποια πράγματα δεν περιγράφονται αποτελεσματικά με μια ανάρτηση - πρέπει να το δείτε από κοντά:

Ο σύγχρονος και οικολογικός φωτισμός που βάλαμε γύρω από το Γκολφ (οι φωτογραφίες είναι από την οδό Τσιτσάνη) με λάμπες LED τελευταίας τεχνολογίας, μαζί με τις κουτσουπιές και τους σχίνους που φυτέψαμε, τον ολοκαίνουργιο πεζόδρομο που κατασκευάσαμε και τη νέα περίφραξη που τοποθετήσαμε, δημιουργούν ένα χώρο πραγματικά μοναδικό, ιδανικό για περιπάτους και ποδηλατάδες.

Ένας ήσυχος - και καλά φωτισμένος πλέον - πεζόδρομος στην καρδιά της Γλυφάδας, που θα αποτελέσει ένα βάλσαμο για όλους μας για το καλοκαίρι που ξεκινά.

Καλούς περιπάτους!

Σημείωση: Για το νέο κύκλο αναβάθμισης του δημοτικού μας φωτισμού (κομμάτι του οποίου είναι οι δρόμοι πέριξ του Γκολφ) με ίδιες δαπάνες, με περισσότερα από 2.000 φωτιστικά LED νέας γενιάς, θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες»