Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας για ολονύκτια επιφυλακή

23-07-2018 22:19:44

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Γλυφάδας, για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών συνθηκών και την επαγρύπνηση λόγω των πολλαπλών εστιών πυρκαγιάς που εκδηλώθηκαν σε διάφορα σημεία της Αττικής, σε διαρκή συνεργασία και συνεννόηση με την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε αργά απόψε ο Δήμος Γλυφάδας, δύο υδροφόρες του Δήμου βρίσκονται όλο το βράδυ στους πρόποδες του Υμηττού, σε συγκεκριμένες κομβικές θέσεις, ενώ σε ετοιμότητα είναι και δύο πυροσβεστικά οχήματα άμεσης επέμβασης του Δήμου, πλήρως επανδρωμένα.

Παράλληλα, η δημοτική αστυνομία και οχήματα του Δήμου περιπολούν όλο το βράδυ και όλη τη μέρα.

Οι υπηρεσίες καθαριότητας και τα συνεργεία του Δήμου με τα μηχανήματα έργου είναι σε πλήρη ανάπτυξη για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τυχόν πτώσεις δέντρων ή κλαδιών λόγω των σφοδρών ανέμων.

Ο Δήμος Γλυφάδας παρακαλεί οποιονδήποτε διαπιστώνει κάποιο πρόβλημα που προκαλείται από τα καιρικά φαινόμενα στην πόλη ή παρατηρεί οτιδήποτε ύποπτο ή περίεργο αυτές τις κρίσιμες ώρες, ιδιαιτέρως στην Άνω Γλυφάδα περιμετρικά του Υμηττού, να επικοινωνεί αμέσως και με το πενταψήφιο του Δήμου Γλυφάδας 15464.

Ο μηχανισμός του Δήμου Γλυφάδας θα συνεχίσει να είναι σε πλήρη επιφυλακή.